3 φωτογραφίες »

Δοκιμή: SsangYong Tivoli 1,6 λτ. με 115 PS

53.647 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Δείτε το SsangYong Tivoli, που καίει λίγο, πάει άνετα και σε χώμα και στην πόλη, είναι άνετο για μια οικογένεια, ενώ η τιμή του σου τραβάει το βλέμμα.

What is new
- Με κινητήρα diesel 1,6 λίτρων
- 115 άλογα και 300 Nm ροπή 
- Μέση κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ.
- Διαθέσιμο από 19.140 ευρώ
 
Το Tivoli είναι το μοντέλο με το οποίο η SsangYong δείχνει το νέο της και πιο ευρωπαϊκό πρόσωπο. Μάλιστα, «παίζει» σε μια κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό, αυτή των μικρών crossover, η οποία είναι (μαζί με τα υπόλοιπα SUVs) η δημοφιλέστερη σε πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Για να μπορέσει, λοιπόν, να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στα υπόλοιπα μοντέλα, η SsangYong φρόντισε για το ΜΥ 2017 να το εφοδιάσει αφενός με στοιχεία ικανά να καλύψουν πολλαπλές ανάγκες του αγοραστικού κοινού, αφετέρου με πλούσιες τεχνολογίες που καθιστούν την οδηγική εμπειρία πιο άνετη και ασφαλή από ποτέ. Μεταξύ αυτών είναι το σύστημα Προειδοποίησης για Επικείμενη Εμπρόσθια Σύγκρουση, το σύστημα Αυτόνομου Φρεναρίσματος, το σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, η αυτόματη Απ-Ενεργοποίηση Προβολέων Υψηλής Δέσμης, και το σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας.
 
Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, δοκιμάζουμε τα παραπάνω με τον 1,6 diesel κινητήρα κάτω από το καπό, ο οποίος εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις και οικονομία, αποτελώντας μια ενδιαφέρουσα λύση για όσους κάνουν πάνω από 20.000 χλμ. το χρόνο και ταξιδεύουν συχνά. 
 
Με τιμή από 19.140 ευρώ
Οι diesel εκδόσεις του Tivoli είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με έναν κινητήρα 1.600 κυβικών απόδοσης 115 ίππων και έρχονται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και κίνηση που μεταδίδεται στους μπροστινούς ή στους τέσσερις τροχούς. Οι τιμές των δικίνητων εκδόσεων ξεκινούν από τα 19.140 ευρώ (23.940 το 4x4) στην έκδοση βασικού εξοπλισμού Base, ενώ η ανώτατη έκδοση DLX 2Tone της δοκιμής μας είναι διαθέσιμη από 25.340 ευρώ. Δεδομένης της συνολικής εικόνας του μοντέλου, αλλά και του προηγμένου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας με τον οποίο συνδυάζεται και αναφέραμε πιο πάνω, η τιμή κρίνεται άκρως ανταγωνιστική για τα δεδομένα της κατηγορίας. Επιπλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία με κάθε αγορά προσφέρει δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση, service (για περιορισμένο αριθμό) και οδική βοήθεια, ενώ -το σημαντικότερο που ανεβάζει την αξία του- με εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την αγορά του.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
Hyundai