Αυτό είναι το 208 του 2016.

Αυτό είναι το 208 του 2016.

Φτάνει νέο 208

6.938 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέας γενιάς Peugeot 208 θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενευη το 2018. Τι θα αλλάξει στην εμφάνιση του; Tι κινητήρες θα «φοράει»;

Η Peugeot άλλαξε πάρα πολλά πράγματα από τη στιγμή που έγινε η αλλαγή από το 207 στο 208. Το νέο αυτοκίνητο έγινε πολύ μικρότερο και είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί το Mini Cooper.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To νέο 208 θα είναι νέας γενιάς και σύμφωνα με γερμανικά μέσα θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης το 2018. Το όνομα θα παραμείνει το ίδιο, ωστόσο ίσως η παραγωγή του για το κοινό καθυστερήσει.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, θα χρησιμοποιηθεί ένα μεγαλύτερο σασί και οι ρόδες θα είναι πιο πίσω σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα. Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι στην κατηγορία supermini οι πελάτες είναι έτοιμοι για μεγαλύτερα hatchback , 5άθυρα και με μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Ωστόσο, η Peugeot και η Fiat έχουν στο στόχο τους πελάτες που βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, όπου δεν υπάρχει εύκολο parking για μεγάλα αυτοκίνητα.
 
Η Peugeot, έγινε γνωστό ότι αναπτύσσει την πλατφόρμα του 208 μαζί με την κινέζικη Dongfeng. O κινητήρας θα είναι τριών κυλίνδρων και αναμένεται να είναι πετρελαιοκίνητος. Αναμένεται να υπάρξει και μια ηλεκτρική έκδοση καθώς η Citroen, η Peugeot και η Dongfeng έχουν στα πλάνα τους να λανσάρουν πάνω από μια ντουζίνα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center