Στην αποκλειστική κατασκοπευτική εικόνα βλέπουμε ότι το νέο A3 θα είναι ό,τι πιο σπορ έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην ιστορία του μοντέλου.

Στην αποκλειστική κατασκοπευτική εικόνα βλέπουμε ότι το νέο A3 θα είναι ό,τι πιο σπορ έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην ιστορία του μοντέλου.

Το A3 γίνεται A4

5.553 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2017)

Το νέο Audi A3 πιθανότατα θα παρουσιαστεί το 2019 και θα μοιάσει ακόμα περισσότερο στο μεγαλύτερο A4. Αν σκεφτούμε ότι ήδη μοιάζουν αρκετά, δε θα μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε στο δρόμο.

Μπορεί η Audi να ανανέωσε το A3 μόλις πέρυσι, όμως ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την επόμενη γενιά του. Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα το νέο A3 πιθανότατα θα παρουσιαστεί στα τέλη του επόμενου έτους και η αισθητική του θα θυμίζει ακόμα περισσότερο το A4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Θα διατίθεται σε διάφορα αμαξώματα και οι φήμες λένε ότι ίσως να παραχθεί και έκδοση coupe.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το εσωτερικό του αλλά πιθανότατα θα υιοθετήσει αρκετές γνώριμες τεχνολογίες της Audiόπως το Virtual Cockpit. ¶λλες πιθανές προσθήκες είναι το WiFi hotspot, η ασύρματη φόρτιση κινητού και κάποιες τεχνολογίες; Ημιαυτόνομης οδήγησης.Το νέο A3 θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MQB στην οποία στηρίζεται και το νέο Golf. Αναμένεται να μεγαλώσει σε μέγεθος οπότε οι πίσω επιβάτες θα έχουν περισσότερο διαθέσιμο χώρο. Παρά την αύξηση των διαστάσεων το βάρος αναμένεται να είναι ελαφρώς μικρότερο.

Η γκάμα των κινητήρων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά μάλλον θα επιλεγεί μέσα από τα γνώριμα σύνολα βενζίνης κι πετρελαίου της Audi με κάποιες μικρές επεμβάσεις ώστε να αυξηθεί η απόδοση και να μειωθεί η κατανάλωση. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να διατεθεί και ένα e-tron hybrid που θα χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα των 48 Volts.

Το νέο A3 αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019 με ελαφρώς υψηλότερες τιμές.

Στις εικόνες βλέπουμε την τρέχουσα γενιά του A3 στη σεντάν έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green