Το Micra Cross ξεχωρίζει σημαντικά σε σχέση με την απλή έκδοση του μοντέλου.

Το περιπετειώδες Micra

15.342 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Πώς θα σας φαινόταν μια έκδοση cross του νέου Micra η οποία θα κοντράριζε τα Fiesta Active και SEAT Arona;

Το Nissan Micra έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία  στην Ευρώπη και σταδιακά επεκτείνεται  και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο. Αν και το Micra διατίθεται μόνο σε hatchback έκδοση, από ό,τι φαίνεται ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Shoeb R Kalania θα ήθελε να δει και έκδοση crossover γι` αυτό και τη σχεδίασε και μας την παρουσιάζει. Μια τέτοια έμπαινε στην αρένα απέναντι μοντέλα όπως το Fiesta Active και το SEAT Arona.
 
Στην έκδοση Cross το Micra είναι λίγο πιο ψηλό και χαρακτηρίζεται από τα μαύρα προστατευτικά τα οποία υπάρχουν στον προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές και πάνω από τους θόλους των τροχών και τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Η εισαγωγή αέρα στη μάσκα είναι μεγαλύτερη ενώ κοιτάζοντας από το πλάι συναντάμε μαύρους καθρέπτες, ράγες οροφής και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου. Ο συνδυασμός όλων αυτών κάνουν το Micra Cross να ξεχωρίζει εύκολα σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.
Το Nissan Micra διατίθεται στην Ελλάδα με 2 βενζινοκινητήρες (1,0 λτ. με 73 ίππους και 0,9 turbo με 90 ίππους) και έναν diesel (1,5 dCi με 90 ίππους) αποκλειστικά με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Οι τιμές ξεκινούν από τα 12.090 ευρώ για την έκδοση 1.0 73 PS Energy, από τα 13.490 ευρώ για την έκδοση 0,9 Εnergy και από τα 14.890 για την έκδοση 1,5 dCi Energy.

Toyota
test center