Το σύντομο βίντεο δείχνει την G-Class εν κινήσει στους δρόμους της πόλης.

Η νέα Mercedes G-Class σε δράση (+vid)

3.312 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2017)

Μία ακόμα παρουσίαση της G-Class έκανε η Mercedes, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο του επερχόμενου γερμανικού μοντέλου.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του εσωτερικού της νέας G-Class, η Mercedes-Benz δημοσίευσε ένα video πριν την πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα του off-road οχήματος τον Ιανουάριο.
 
Το σύντομο βίντεο δείχνει την G-Class εν κινήσει στους δρόμους της πόλης, με το μεγαλύτερο μέρος των 13 δευτερολέπτων να αναλώνεται στο εσωτερικό του μοντέλου, επιβεβαιώνοντας πως στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί δύο οθόνες 12,3 ιντσών που φιλοξενούν το πίνακα οργάνων αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Πέραν τούτου, όπως ενημερώνει η εταιρεία, οι επιβάτες της νέας G-Class θα δουν πολύ πιο εκλεπτυσμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού δέρματος Lugano και Nappa, ενός ηχοσυστήματος με επτά ηχεία ως στάνταρ και αναλογικού ρολογιού ακριβώς κάτω από τα συστήματα κλιματισμού.
Τέλος σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση, να τονίσουμε πως η Mercedes αναφέρει ότι το σχέδιο της νέας G-Class θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ίδιο με τα προηγούμενα μοντέλα.
 
Δείτε το βίντεο

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center