Aπό 10.500 ευρώ το νέο Fiat Panda
Διαβάστηκε από 4328 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2012
Mε αξιόλογο στάνταρντ εξοπλισμό, ενδιαφέρουσα γκάμα από οικονομικά και οικολογικά μοτέρ αλλά και με χρηματοδότηση χαμηλού επιτοκίου, το νέο Fiat Panda ξεκινά και στη χώρα μας την εμπορική του πορεία.
Διαθέσιμο είναι στην ελληνική αγορά το νέο Fiat Panda με τιμές τιμοκαταλόγου που ξεκινούν από τα 10.500 ευρώ για την έκδοση Pop με 8βάλβιδο μοτέρ 1,2 λίτρων ισχύος 69 ίππων. Στον τομέα του εξοπλισμού, η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ABS με EBD, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού και τύπου κουρτίνας, ενεργά προσκέφαλα, προεγκατάσταση ηχοσυστήματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι με επιλογή City, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, air condition.

Εναλλακτικά, το καινούριο Panda μπορεί να αποκτηθεί και με μοτέρ 0,9 λίτρων TwinAir σε τιμές που ξεκινούν από τα 11.800 ευρώ (επίσης έκδοση Pop με σύστημα Start/Stop). H πετρελαιοκίνητη έκδοση Lounge με πλουσιότερο εξοπλισμό και μοτέρ 1,3 λίτρων Multijet II κοστίζει 13.600 ευρώ.

Σημειώστε πως το καινούριο μίνι μοντέλο της Fiat μπορεί να αποκτηθεί με ένα πολύ ενδιαφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ονομαστικό επιτόκιο 3,9% και εξόφληση σε διάστημα έως 72 μήνες, προσφέροντας μέσο όφελος που εκτιμάται κοντά στα 1.000 ευρώ.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: FIAT,

περισσότερα νέα & άρθρα »
FIAT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πουντότζιτο»: Το γκάζι για όλες τις τσέπες που αγαπήθηκε όσο λίγα

Συνεχίζει έως το 2030 το βενζινοκίνητο Fiat Panda

Το ηλεκτρικό Fiat 500e θα αποκτήσει κινητήρα εσωτερικής καύσης

Fiat TooGo: Ένα τρίθυρο ηλεκτρικό Fiat Panda εξοπλισμένο με πατίνι

Το 500αράκι της Fiat γίνεται... σκάφος και αρμενίζει τη Μεσόγειο

Το επόμενο Fiat Panda δεν θα είναι ένα μοντέλο αλλά ολόκληρη γκάμα

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε

100% ηλεκτρικό. Μοναδικό στην κατηγορία του

Μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα SUV

Στην Ελλάδα το νέο VW Multivan Τ7 (+vid)