Aπό 8.960 ευρώ το ανανεωμένο Renault Twingo
Διαβάστηκε από 3161 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/2/2012
Διαθέσιμο είναι και στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Renault Twingo. Το γαλλικό μίνι διαθέτει πολύ φρεσκαρισμένη εμφάνιση και ακόμα καλύτερη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου.
Οι αλλαγές που φέρει το ανανεωμένο Twingo εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στην εξωτερική του εμφάνιση και λιγότερο στο εσωτερικό όπου συναντάμε νέες επενδύσεις και χρωματισμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νέα εμφάνιση του Twingo είναι το πολύ πιο δυναμικό, μοντέρνο και εμφατικό εμπρόσθιό του τμήμα, το οποίο έχει δεχτεί μια εκ των βάθρων αλλαγή. Συναντούμε λοιπόν τη νέα μάσκα των μοντέλων της Renault, η οποία θα συνοδεύσει από εδώ και πέρα όλα τα νέα μοντέλα των Γάλλων. Στα δύο άκρα της έρχονται τα νέα ελλειπτικά φωτιστικά, που ακουμπούν επάνω στους μεγάλους και στρογγυλούς προβολείς ομίχλης. Από εκεί και κάτω συνεχίζει η μεγάλη εισαγωγή του προφυλακτήρα, αλλά και οι τοποθετημένοι στα άκρα προβολείς ημέρας. Στο πίσω τμήμα του μοντέλου, συναντούμε και εκεί αλλαγές με τα πολύ μοντέρνα να φωτιστικά να είναι πλέον ο μεγάλος αισθητικός πρωταγωνιστής, ενώ οι νέοι τροχοί στα πλάγια, δίνουν την τελευταία πινελιά ανανέωσης. Χρωματικά, στη γκάμα προστίθενται τρεις χρωματισμοί, με το χαρακτηριστικό φούξια του αυτοκινήτου που οδηγήσαμε, να εντυπωσιάζει.

Σε επίπεδο κινητήρων, ο βενζινοκινητήρας 1.2 16V 75 hp, έχει βελτιωθεί σημαντικά εκπέμποντας CO2 105 g/km και με μεικτή κατανάλωση 4,5 λίτρα (σε αντίθεση με τον προκάτοχό του που έδινε CO2 119g/km & 5,1 lt/100km). Ο πετρελαιοκινητήρας 1.5 dCi 85hp, που διατίθεται για πρώτη φορά στο νέο Twingo, χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2 (90 g/km), έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας ενώ η μεικτή κατανάλωση των 3,4 lt/100km εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία στη χρήση.

H αρχική τιμή του Twingo με ενδιαφέρον εξοπλιστικό επίπεδο διαμορφώνεται στα 8.960 ευρώ με όφελος απόσυρσης. Ισχύουν και 5 χρόνια εγγύηση.

Διαβάστε εδώ τις οδηγικές μας από το ανανεωμένο Renault Twingo.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: RENAULT,

περισσότερα νέα & άρθρα »
RENAULT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημο: Ανανεωμένο Renault Captur

Τα μυστικά του νέου Renault 5 - Συνέντευξη με τον Υπεύθυνο Εξέλιξης του ηλεκτρικού μοντέλου

Η... επανάσταση της Renault: Με «Δούρειο Ίππο» το νέο ηλεκτρικό «5»

Το ηλεκτρικό Renault 5 βρίσκεται ήδη στους δρόμους!

Στις 4 Απριλίου η πρεμιέρα του ανανεωμένου Renault Captur

Μπορεί το νέο Renault 5 να διεκδικήσει την θέση του Peugeot 208 που πάει σφαίρα;

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε

100% ηλεκτρικό. Μοναδικό στην κατηγορία του

Μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα SUV

Στην Ελλάδα το νέο VW Multivan Τ7 (+vid)