Σήμερα μπορεί να αποκτήσει κάποιος ένα πολυτελές μοντέλο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σε προσιτή τιμή σε σχέση με το παρελθόν και προπάντων με χαμηλό κόστος χρήσης.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σήμερα μπορεί να αποκτήσει κάποιος ένα πολυτελές μοντέλο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σε προσιτή τιμή σε σχέση με το παρελθόν και προπάντων με χαμηλό κόστος χρήσης.

Ονειρεμένα και ξεχωριστά μοντέλα

34.725 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2014)

Μπορεί μέχρι πριν από λίγα χρόνια η απόκτηση ενός premium μοντέλου με ξεχωριστά χαρακτηριστικά να ήταν άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους, αλλά σήμερα, η εξέλιξη της τεχνολογίας και όχι μόνο, επιτρέπει την απόκτηση ενός τέτοιου «ονειρικού» μοντέλου σε τιμή που το καθιστά, ουσιαστικά, πολύ πιο προσιτό από παλιά.

Η εξέλιξη των αυτοκίνητων τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια κατά γενική ομολογία. Τα άλματα προόδου που έχουν γίνει στον τομέα της αυτοκίνησης έχουν ωφελήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους καταναλωτές. Και αυτό γιατί σήμερα τα αυτοκίνητα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές -σε σύγκριση με το παρελθόν- έχουν τα διπλάσια άλογα με μικρότερου κυβισμού κινητήρες, είναι ασφαλέστερα και πλουσιότερα σε εξοπλισμό, παρουσιάζουν χαμηλότερη κατανάλωση κ.ά.Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν στη διάθεσή τους μια πληθώρα επιλογών, που προσφέρουν τα πάντα με ελκυστικό κόστος. Μεταξύ αυτών των μοντέλων, που συνδυάζουν τα πάντα και δεν κοστίζουν μια περιουσία, συναντούμε πλέον και αυτοκίνητα της premium κατηγορίας. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να αποκτήσει κάποιος σήμερα ένα πολυτελές μοντέλο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σε προσιτή τιμή σε σχέση με το παρελθόν και προπάντων με χαμηλό κόστος χρήσης, αφού η σύγχρονη τεχνολογία έχει βοηθήσει στη μείωση των πάγιων εξόδων.Premium χαρακτήρες σε ελκυστικά πακέταΧαρακτηριστικά παραδείγματα, από premium μοντέλα που δεν κοστίζουν μια περιουσία, είναι τα Audi Q3 1,4 TFSI 150 PS και η νέα Mercedes CLA. Στην περίπτωση της Audi, το premium crossover λανσαρίστηκε πρόσφατα με κινητήρα απόδοσης 150 ίππων, χωρητικότητας μόλις 1.400 κυβικών εκατοστών. Στη συγκεκριμένη έκδοση, οι τιμές του Q3 ξεκινούν από τα 25.740 ευρώ με την απόσυρση (28.540 στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο S-tronic). Το μοντέλο της Audi «πριμοδοτείται» από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η οποία ανέρχεται στα 5,9 λτ./100 χλμ., το χαμηλό τεκμήριο αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας του, που είναι μόνο 151 ευρώ. Έτσι, το Audi Q3 κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των μικρομεσαίων πολυτελών crossover, αφού συνδυάζει την πολυτέλεια με τα χαμηλά κόστη χρήσης, σε μια τιμή ιδιαίτερα ελκυστική.Από την πλευρά της, η νέα Mercedes CLA ήρθε να αλλάξει τα στάνταρ στα premium μικρομεσαία, όντας το πρώτο 4θυρο coupe. Πέρα από την ακαταμάχητη εμφάνιση, στα στοιχεία που τη καθιστούν μοναδική πρέπει να προστεθεί η πλήρης γκάμα κινητήρων, που συνδυάζεται ιδανικά με την κορυφαία αεροδυναμική του αμαξώματος. Η CLA δημιουργεί ρεκόρ στην ιστορία της αεροδυναμικής, αφού το μοντέλο, έχει το χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή μεταξύ όλων των οχημάτων παραγωγής (Cd: 0,23). Από εκεί και πέρα, στο επίκεντρο βρίσκονται οι turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου άμεσου ψεκασμού και κατανάλωση μόνο από 4,2 λτ./100 χλμ. Επίσης το πλαίσιο και η ανάρτηση της νέας Mercedes-Benz CLA έχουν σχεδιαστεί για δυναμική οδήγηση, χωρίς βέβαια να θυσιάζονται, τόσο η άνεση, όσο και η απόλυτη ασφάλεια. Στα ατού του μοντέλου συγκαταλέγεται και η τιμή του -για τα δεδομένα της κατηγορίας- που ξεκινάει από τα 28.470 ευρώ (με απόσυρση). 


H νέα Mercedes CLA ήρθε να αλλάξει τα στάνταρ στα premium μικρομεσαία, όντας το πρώτο 4θυρο coupe.

H νέα Mercedes CLA ήρθε να αλλάξει τα στάνταρ στα premium μικρομεσαία, όντας το πρώτο 4θυρο coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto