Το σύστημα Hands-Free Tailgate επιτρέπει στους οδηγούς να ανοίγουν το χώρο αποσκευών χωρίς χέρια, με μία μικρή κίνηση του ποδιού τους.

Το σύστημα Hands-Free Tailgate επιτρέπει στους οδηγούς να ανοίγουν το χώρο αποσκευών χωρίς χέρια, με μία μικρή κίνηση του ποδιού τους.

Ford Kuga & Hands Free Tailgate

3.627 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2014)

Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να ψάξουμε για τα κλειδιά του αυτοκινήτου ενώ είμαστε φορτωμένοι για να ανοίξουμε το πορτμπαγκάζ...

...Ένα σενάριο γνωστό για τους περισσότερους από εμάς– που όμως όπως φαίνεται σύντομα θα αποτελεί μακρινή ανάμνηση για τους κατόχους των Ford Kuga.Το νέο Kuga πέρσι έγινε το πρώτο μεσαίο SUV στην Ευρώπη με Hands Free Tailgate, ένα σύστημα που επιτρέπει στους οδηγούς να ανοίγουν την πίσω πόρτα χωρίς κλειδί αλλά με μία μικρή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.Περισσότεροι από 35.700 πελάτες του Ford Kuga – το 48% των αγοραστών – παράγγειλαν το σύστημα το 2013, με πρώτους τους Ολλανδούς οι οποίοι το επέλεξαν σε ποσοστό 94%. Ανάμεσα στις έξι Ευρωπαϊκές αγορές της Ford που το σύστημα απολαμβάνει την υψηλότερη δημοτικότητα είναι η Ιταλία, με το 60% των παραγγελιών και ακολουθεί η Γερμανία με 57%. Το σύστημα Hands-Free Tailgate προσφέρει μία τεχνολογία την οποία οι αγοραστές ασπάζονται, μία έξυπνη λύση που κάνει την καθημερινότητά τους πραγματικά πιο εύκολη.Το σύστημα χρησιμοποιεί δύο αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα που καταγράφουν την κίνηση του ποδιού του οδηγού και αντιδρούν ανάλογα. Αυτό διασφαλίζει ότι το ξεκλείδωμα της πίσω πόρτας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία, για παράδειγμα όταν μία γάτα περνά κάτω από το αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda