Από το καλοκαίρι το νέο MINI θα κατασκευάζεται στην Οξφόρδη –στο παραδοσιακό εργοστάσιο της MINI- αλλά και στο Born της Ολλανδίας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από το καλοκαίρι το νέο MINI θα κατασκευάζεται στην Οξφόρδη –στο παραδοσιακό εργοστάσιο της MINI- αλλά και στο Born της Ολλανδίας.

Η κατασκευή του νέου MINI και στην Ολλανδία

3.919 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2014)

Η BMW ανακοίνωσε ότι από το καλοκαίρι το νέο MINI θα κατασκευάζεται, πέρα από την Οξφόρδη της Αγγλίας και στις εγκαταστάσεις της στο Born της Ολλανδίας.

Η βαυαρική φίρμα, δια στόματος Renee Vounckx, επικεφαλής επικοινωνίας της εταιρείας, δήλωσε πως από το καλοκαίρι το νέο MINI θα κατασκευάζεται στην Οξφόρδη -στο παραδοσιακό εργοστάσιο της MINI- αλλά και στο Born της Ολλανδίας. Αυτό θα γίνει, προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες και να αυξηθούν επίσης οι χρόνοι παραγωγής του εν λόγω μοντέλου.Επιπλέον, ο Vounckx πρόσθεσε πως από τον Νοέμβριο του 2015, στο Born θα προστεθεί και 2ο μοντέλο της MINI στην παραγωγή, το cabriolet.Επίσης, έγινε γνωστό πως η δυνατότητα του εργοστασίου της Οξφόρδης είναι για 260.000 μονάδες ετησίως, νούμερο που η BMW με τη συγκεκριμένη κίνηση θέλει να ξεπεράσει, αφού ευρύτερος στόχος της BMW είναι να φτάσει πάνω από τις 2 εκατ. μονάδες σε πωλήσεις το 2016, φυσικά για όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων και των μοντέλων της MINI, Rolls Royce και BMW.Τέλος, ο Harald Krueger, υπεύθυνος παραγωγής της BMW δήλωσε τις προάλλες πως η βαυαρική εταιρεία δεν έχει πλάνο για παραγωγή των δικών της μοντέλων στο εν λόγω εργοστάσιο του Born της Ολλανδίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto