Νέα ονομασία αλλά και νέα μοτέρ για τις Boxster και Cayman.

Νέα ονομασία αλλά και νέα μοτέρ για τις Boxster και Cayman.

Porsche με κινητήρα 1,6;

2.641 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2015)

Νέες ονομασίες για τις Cayman και Boxster αποφάσισε να υιοθετήσει η Porsche από την επόμενη χρονιά, ενώ φέρνει και νέα, 4κύλινδρα μοτέρ.

Η ιστορική κωδική ονομασία της Porsche, η 718, επιστρέφει στα μοντέλα της μάρκας και θα συνοδεύει τις Cayman και Boxster.  
Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία φυσικά, καθώς η Porsche ετοιμάζει νέο, επίπεδο 4κύλινδρο μοτέρ για τα αυτοκίνητά της και η 718 της δεκαετίας του `50 σύμφωνα με την εταιρεία, ήταν "η αποθέωση του τετρακύλινδρου κινητήρα".
Η νέα κωδική ονομασία θα υιοθετηθεί από τις Boxster και Cayman MY2016 οι οποίες θα αποκτήσουν και το νέο, υπερτροφοδοτούμενου boxer κινητήρα. Η 718 Boxster θα είναι ελαφρώς ακριβότερη από την 718 Cayman, καθ` ότι roadster.
Όσον αφορά το μοτέρ, οι πληροφορίες λένε πως οι νέες 718 Boxster και 718 Cayman θα εφοδιάζονται με ένα νέο 2λιτρο σύνολο, το οποίο θα είναι υπερτροφοδοτούμενο και θα αποδίδει 286 ίππους.
Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για μοτέρ 1,6 επίσης τούρμπο, κάτι που σημαίνει πως πολλοί θα μπορέσουν να κάνουν το όνειρο της ιδιοκτησίας μίας Porsche, πραγματικότητα.
Εσείς θα συμφωνούσατε με μία τέτοια επιλογή από τη γερμανική μάρκα ή πιστεύετε πως θα χάσει την αίγλη της με ένα μοτέρ στα 1,6 λτ.;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center