Η φωτογραφία δείχνει την «διψασμένη» Porsche βουτηγμένη με τα «μούτρα» στην όχθη του καναλιού Oostwetering στο Αμστερνταμ.

Η φωτογραφία δείχνει την «διψασμένη» Porsche βουτηγμένη με τα «μούτρα» στην όχθη του καναλιού Oostwetering στο Αμστερνταμ.

Διψασμένη... 911 GT3 RS

1.808 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2016)

Αναζητώντας "ελευθερία" από τα δεσμά του αντιπροσώπου της, μια ολοκαίνουρια 911 GT3 RS, βούτηξε σε κανάλι στο Αμστερνταμ, λίγο πριν παραδοθεί στον νέο της ιδιοκτήτη.

Μια «διψασμένη» Porsche 911 GT3 RS έπεσε στο ποτάμι για να πιεί νερό για να δροσιστεί, χτες στο Αμστερνταμ.
Η φωτογραφία που απαθανάτισε το γεγονός, δείχνει την «διψασμένη» Porsche βουτηγμένη με τα «μούτρα» στην όχθη του καναλιού Oostwetering στο Αμστερνταμ, έξω ακριβώς από αντιπροσωπεία της εταιρίας, μπροστά από τον εξωτερικό χώρο της έκθεσής της.
Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε ακριβώς το ατυχές γεγονός και το ακριβό supercar έπεσε στο κανάλι. Οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας έτρεξαν γρήγορα και πρόλαβαν τα χειρότερα, πριν το καταπιεί το κανάλι, προκαλώντας μεγαλύτερη ζημιά.
Η GT3 RS μόλις είχε ετοιμαστεί και επρόκειτο να παραδοθεί λίγη ώρα αργότερα στον ιδιοκτήτη της, πριν τελικά βρεθεί μέσα στο νερό. Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας Porsche Centrum στο Αμστερνταμ, Hans van der Valk, σε ερώτηση για το συμβάν είπε πως «Είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα της μάρκας, και τώρα βρίσκεται με την μύτη της στο νερό. Αλλά άνθρωποι είμαστε, λάθη γίνονται. Και στην περίπτωση αυτή ένας μηχανικός μας έκανε λάθος.»
Δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες για το συμβάν, ούτε σε τι κινήσεις προέβηκε ο αντιπρόσωπος. Το σίγουρο είναι πως ο νέος ιδιοκτήτης της ίσως αργήσει να την πάρει μερικές μέρες στα χέρια του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda