Παραδομένη στις φλόγες
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παραδομένη στις φλόγες

Πύρωσε η Porsche

2.095 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2016)

Διαδηλωτές στο Παρίσι καίνε τα πάντα θύμα έπεσε και μια Porsche 911

Εξαγριωμένοι διαδηλωτές στην Γαλλία πυρπολούν μια Porsche.Οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης οδήγησαν τον κόσμο σε πορείες διαμαρτυρίας.
Φυσικά γίνονται επεισόδια, ήδη ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί. Η εργατική τάξη στην Γαλλία δεν έχει πάρει με καλό μάτι τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης που προτάθηκαν πρόσφατα, και οι διαδηλώσεις γίνονται όλο και πιο βίαιες, ενόψει και του εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς. 
Οι Διαμαρτυρίες είναι σε έξαρση σε όλη τη χώρα με τις μεγαλύτερες πορείες που διοργανώνονται να είναι στις πόλεις Rennes, Nantes και Λυών, καθώς και στην πρωτεύουσα του Παρισιού.
Στο Παρίσι, τουλάχιστον 60.000 διαδηλωτές ήταν έξω στους δρόμους της πόλης και μερικοί από αυτούς είναι υπεύθυνοι για τα βίαια επεισόδια που έχουν προκαλέσει χάος στο Παρίσι. Ένα από τα θύματα των βανδαλισμών είναι αυτή η Porsche 911 Carrera που την πυρπόλησε μια ομάδα διαδηλωτών.
Η 911 παραδόθηκε στις φλόγες γρήγορα και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι απλά την τραβούσαν φωτογραφίες, χωρίς κάποιος να επέμβει πυροσβεστικά . Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα δει αυτές τις εγκληματικές φωτογραφίες και θα βοηθήσει την δικαιοσύνη.

Καίγετε μπροστά στα μάτια διαδηλωτών.

Καίγετε μπροστά στα μάτια διαδηλωτών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw