Στην εικόνα βλέπουμε το 508 sedan που κυκλοφορεί σήμερα.

Στην εικόνα βλέπουμε το 508 sedan που κυκλοφορεί σήμερα.

Επίθεση ετοιμάζει η Peugeot

4.769 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2016)

O Maxime Picat CEO της PSA ανακοίνωσε ότι το 508 θα παραμείνει στην γραμμή παράγωγης της Γαλλικής φίρμας.

Η Peugeot αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσει το 508 και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να προσεγγίσει νέες αγορές.
Η μεγάλη οικογένεια των σεντάν και των στέισον βάγκον πουλάνε αρκετά καλά σε ορισμένες χώρες ιδίως στη Γαλλία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Οι ετήσιες πωλήσεις του 508 έχουν μειωθεί από περίπου 75.000 αυτοκίνητα που είχαν πoυληθεί στις αρχές του 2011, όπου και παρουσιάστηκε το γαλλικό μοντέλο, σε 45.000 το προηγούμενο έτος .
Στην Peugeot θεωρούν ότι το 508 θα αντικατασταθεί όταν φτάσει στο τέλος του τρέχοντος κύκλου της ζωής του, αυτό υπολογίζεται γύρω στο 2018. Το ερώτημα είναι αν θα επαναλάβει το ίδιο σχέδιο των 4,8 μέτρων ή θα καταφύγει σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα.
 Προκειμένου λοιπόν να προσεγγίσει και άλλες αγορές θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο μοντέλο και εξωτερικές και εσωτερικές και πολύ πιθανόν και στους κινητήρες που θα το κινούν. Σύμφωνα με τον Maxime Picat υπάρχει μια λύση η οποία πιστεύει ότι είναι μια καλή έκπληξη όταν θα βγεί στην αγορά αλλά δεν ήθελε να πει περισσότερα.
Η περίπτωση της αντικατάστασης του 508 είναι πιθανό να ενισχυθεί περαιτέρω με τη στρατηγική του Ομίλου PSA, δηλαδή να επεκτείνει την γκάμα της DS, η οποία θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι και μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw