Με αυτό το πρωτότυπο η Hyundai προετοιμάζει το έδαφος για την καυτή έκδοση του νέου i30.

Με αυτό το πρωτότυπο η Hyundai προετοιμάζει το έδαφος για την καυτή έκδοση του νέου i30.

Έρχεται καυτό Hyundai

3.642 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2016)

Δυναμική εμφάνιση αναμένεται να κάνει στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού η Hyundai, καθώς στο περίπτερό της θα έχει μεταξύ άλλων και ένα νέο πρωτότυπο, το N Concept RN30.

Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάζει φέτος το περίπτερο της Hyundai στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, καθώς εκτός από το ανανεωμένο i10 και το ολοκαίνουργιο i30 θα φιγουράρει σε αυτό και το πρωτότυπο N Concept RN30.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Προς το παρόν δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για αυτό, ενώ η μοναδική εικόνα του είναι αυτό το σκίτσο, πιο πάνω, το οποίο μας αποκαλύπτει εν μέρει ένα άκρως επιθετικό σχήμα.
Ουσιαστικά, με το νέο της αυτό πρωτότυπο η Hyundai θέλει να μας δώσει μία γεύση από τη μελλοντική, καυτή έκδοση του νέου i30. Σε αυτό βασίζεται εξάλλου, όντας πάντως πιο πλατύ (από ότι φαίνεται θα έχει φουσκωμένα φτερά) αλλά και χαμηλότερο.

Μένει να δούμε το πρωτότυπο στο Παρίσι την άλλη εβδομάδα και να μάθουμε από την ίδια τη Hyundai περισσότερες πληροφορίες τόσο για το πρωτότυπο, όσο και για το μοντέλο παραγωγής, οπότε και θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center