Βρεθήκαμε στην Αράχωβα, όπου και οδηγήσαμε το Jeep Renegade στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης από την Jeep.
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βρεθήκαμε στην Αράχωβα, όπου και οδηγήσαμε το Jeep Renegade στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης από την Jeep.

Στην Αράχωβα με το Jeep Renegade

6.409 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2017)

Σε μια ημέρα με καταπληκτικό καιρό, γεμάτη με καλή διάθεση, ταξιδέψαμε μέχρι την Αράχωβα, όπου και οδηγήσαμε το Jeep Renegade εντός και εκτός δρόμου και εν γένει περάσαμε υπέροχα!

Η Αράχωβα από μόνη της αποτελεί έναν από τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον όταν την επισκέπτεσαι σε μια μέρα με καιρό-χαρά Θεού! Έτσι ακριβώς ήταν η αποστολή μας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, όπου οδηγήσαμε το Jeep Renegade, στην μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία.

Τα αυτοκίνητα σταθμευμένα στο σημείο συνάντησης.

Τα αυτοκίνητα σταθμευμένα στο σημείο συνάντησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η αναχώρηση δόθηκε νωρίς το πρωί, από τις εγκαταστάσεις της Auto One στην Λ. Κηφισίας, από όπου 17 οχήματα Jeep Renegade αναχώρησαν για την Αράχωβα. Οδηγώντας ένα μοντέλο που έφερε τον κινητήρα 1.4 κ.εκ. βενζίνης με τους 170 ίππους και το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, φτάσαμε στο σημείο συνάντησης απολαμβάνοντας τον εξαιρετικό καιρό αλλά και τις ταξιδιωτικές αρετές του Renegade.

Η επιτυχημένη πορεία της Jeep το 2016
Στην ομιλία τύπου που δόθηκε στο σημείο συνέντευξης, το παρών έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής της Jeep Ελλάδος, κ. Ανδρέας Σουλουτζιδάκης αλλά και ο διευθυντής πωλήσεων της Jeep Ευρώπης, Roy Nygaard. Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν με ικανοποίηση στην πολύ επιτυχημένη πορεία της Jeep για το 2016, παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η Jeep πούλησε περίπου 1,4 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως για την χρονιά που μας πέρασε, ένας αριθμός-ρεκόρ για την ιστορία της, ενώ ανακοίνωσαν ότι για το 2017, ο στόχος της εταιρείας είναι η επίτευξη 2 εκατομμυρίων πωλήσεων σε όλες τις αγορές του κόσμου. Παράλληλα, οι κ. Nygaard και Σουλουτζιδάκης μας προετοίμασαν για την άφιξη του Jeep Compass, ανακοινώνοτας μας ότι το μοντέλο θα κάνει μια πολύ δυναμική είσοδο στην αγορά με στόχο την κορυφή της κατηγορίας του.

Οδηγώντας στο Jeep Camp και όχι μόνο
Αμέσως μετά την ομιλία, κατευθυνθήκαμε στο Jeep Camp, όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Renegade σε μια χωμάτινη πίστα με ποικίλα εμπόδια. Οι δοκιμασίες ήταν αρκετές: Λόφοι, μπόλικη λάσπη, πέτρες, κορμοί και φυσικά λακούβες κάθε μορφής και είδους. Το Renegade αποδείχθηκε ικανότατο στην διάσχιση της πίστας, όπου όχι μόνο δεν κόλλησε…ποτέ και πουθενά, αλλά μας χάρισε και μια πολύ ευχάριστη εμπειρία off-roading.
Ακόμα, κατά την διάρκεια της ημέρας, η Jeep είχε φροντίσει να παρέχει σε όσους ήθελαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά περιπετειωδών δραστηριοτήτων, οι οποίες συμπεριλάμβαναν οδήγηση «γουρούνας», πέταγμα χαρταετού αλλά και… ιππασία! Ένα πακέτο περιπέτειας που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

Μια υπέροχη εκδρομή
Στο τέλος της ημέρας, η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα και η εκδήλωση έκλεισε με ένα μεγάλο γεύμα. Η αίσθηση της περιπέτειας και της ευχαρίστησης ήταν και αυτή που μας έμεινε στο τέλος. Ήταν μια ημέρα με απόχρωση «ελεύθερου χρόνου» και μπόλικη οδήγηση ενός οχήματος φτιαγμένου για τον σκοπό αυτό, το οποίο επιτελεί εξαιρετικά καλά τον ρόλο του. Τι άλλο να ζητήσει κανείς! 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green