Η Peugeot… στην πρίζα

Η Peugeot… στην πρίζα

(18/1/2010)

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, η Peugeot υπέγραψε δύο μνημόνια συνεργασίας με την Veolia και την Greenwheels, δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, αναφορικά με την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και την ανάπτυξη υπηρεσιών μετακίνησης.

Συμφωνήθηκε επίσης η ένταξη στο πρόγραμμα EVA (Electric Vehicles for Advanced Cities - Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα για Προηγμένες Πόλεις), μια συνεργασία που συνενώνει 20 ευρωπαϊκές πόλεις, κατασκευαστές αυτοκινήτων και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας από πολλές χώρες, όπως επίσης και ερευνητικά ιδρύματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Η Peugeot επέλεξε τις Βρυξέλλες, έδρα των περισσότερων Ευρωπαϊκών ιδρυμάτων, ως το χώρο υπογραφής αυτών των συμφωνιών. Έως σήμερα, έχουν γίνει πάνω από 2.000 παραγγελίες για το Peugeot i0n, ένα ηλεκτρικό όχημα που θα ξεκινήσει πωλήσεις τον Οκτώβριο του 2010.

Αυτές οι συμφωνίες καταδεικνύουν την επιθυμία της Peugeot να τοποθετηθεί ως κύριος πρωταγωνιστής στον τομέα των υπηρεσιών μετακίνησης και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που εκτιμάται να αντιπροσωπεύει 1,5% έως 3% της αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2015, σύμφωνα με διαφορετικά σενάρια, περιλαμβανομένων όλων των τύπων αυτοκινήτων και εταιριών.
AUTOFIT PASXA
skoda