Corvette: Ο θρύλος συνεχίζεται

Corvette: Ο θρύλος συνεχίζεται

(5/3/2010)

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Chevrolet στο 80ό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο αντιπρόεδρος της GM, Bob Lutz, ανακοίνωσε ότι η θρυλική σπορ Corvette θα συνεχίσει να διατίθεται στους Ευρωπαίους πελάτες, πλήρως ενσωματωμένη στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Chevrolet.

Από το 1953 που λανσαρίστηκε στην αγορά, το θρυλικό Αμερικανικό είδωλο είναι το όνειρο πολλών από τους ενθουσιώδεις οπαδούς της οδήγησης. Το 2005, η Chevrolet λανσάρισε την έκτη γενιά Corvette. Τα επόμενα χρόνια, εκδόσεις υψηλών επιδόσεων, όπως η Corvette Z06 και η Corvette ZR1, προστέθηκαν στη γκάμα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα Corvette Grand Sport, ένα ακόμα όνομα με μεγάλη ιστορία, στο περίπτερο της Chevrolet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



«Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε υπεύθυνοι για το πιο θρυλικό από όλα τα μοντέλα Chevrolet», δήλωσε ο Wayne Brannon, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Chevrolet Europe.
«Όπως οι πελάτες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, έτσι και οι Ευρωπαίοι αγοραστές αυτοκινήτων θα βλέπουν τη σειρά Corvette παραταγμένη δίπλα στην υπόλοιπη οικογένεια μοντέλων Chevrolet».
AUTOFIT PASXA
Audi