To Toyota Auris HSD
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Toyota Auris HSD

Ξεκινά η παραγωγή του Auris HSD

(30/6/2010)

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ξεκίνησε η παραγωγή του υβριδικού Auris στη Μεγάλη Βρετανία. Το Εργοστάσιο στο Burnaston, Derbyshire, παράγει το νέο Auris HSD υποστηρίζοντας τον ετήσιο Ευρωπαϊκό στόχο πωλήσεων των 30.000. Το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί σε 32 χώρες, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τέλος Ιουλίου.

Το νέο Auris HSD θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Toyota Manufacturing UK στο Burnaston, στο Derbyshire, ενώ ο βενζινοκινητήρας 1,8 λίτρων που χρησιμοποιεί θα κατασκευάζεται στο Deeside, στη Βόρεια Ουαλία. Το εργοστάσιο του Burnaston που άνοιξε το 1992, ήταν η πρώτη Ευρωπαϊκή παραγωγική μονάδα της Toyota και τώρα γίνεται το πρώτο εργοστάσιο στην Ευρώπη όπου θα κατασκευάζονται πλήρως υβριδικά οχήματα. Το υβριδικό Auris με θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με το βενζινοκίνητο και το πετρελαιοκίνητο Auris, δίπλα στο Avensis.

Η γραμμή παραγωγής του Auris στο εργοστάσιο του Burnaston, στο Derbyshire

Η γραμμή παραγωγής του Auris στο εργοστάσιο του Burnaston, στο Derbyshire

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Την εκδήλωση παρακολούθησε ένα κοινό 300 και πλέον εργαζομένων και προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της εθνικής και τοπικής κυβέρνησης, της τοπικής κοινότητας, των επιχειρηματικών εταίρων και των μέσων ενημέρωσης. Ο Didier Leroy, Πρόεδρος της Toyota Motor Europe, δήλωσε: «Η Βρετανία έχει αποδειχτεί πολύτιμος επιχειρηματικός εταίρος. Ξεκινώντας με ένα ισχυρό υπόβαθρο λόγω σχεδόν 20ετούς εμπειρίας στην παραγωγή, τα μέλη της ομάδας της TMUK εξακολουθούν να προσφέρουν την ποιότητα, αποδοτικότητα και ευελιξία που απαιτούνται για να ικανοποιήσουν τα υψηλά πρότυπα των Ευρωπαίων πελατών μας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει σήμερα στη Βρετανία, μία χώρα στην οποία γεννήθηκε η βιομηχανική καινοτομία και τώρα φιλοξενεί την παραγωγή του πρώτου πλήρως υβριδικού οχήματος για την Ευρώπη».
Από την πλευρά του ο Katsunori Kojima, Διευθύνων Σύμβουλος της TMUK, τόνισε: «Είναι μία ξεχωριστή μέρα για την Toyota Motor Manufacturing UK καθώς γιορτάζουμε την επίσημη έναρξη παραγωγής του Auris με Hybrid Synergy Drive, ένα ακόμα μοντέλο ανώτερης ποιότητας που θα κατασκευάζεται στη Βρετανία. Η παραγωγή ενός αυτοκινήτου παγκοσμίου κλάσης απαιτεί μία ομάδα παγκοσμίου κλάσης και η δέσμευση και αφοσίωση των μελών μας ήταν ζωτικής σημασίας. Αντιπροσωπεύοντας μία πρότυπη βιώσιμη παραγωγική μονάδα της Toyota στην Ευρώπη, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αληθινό οικολογικό εργοστάσιο στο οποίο άνθρωποι με οικολογική ευαισθησία θα κατασκευάζουν οικολογικά αυτοκίνητα».
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center