H παρουσίαση του έγινε στα πλαίσια του γύρου Πρωταθλήματος Ράλι που έγινε στην Πορτογαλία.

H παρουσίαση του έγινε στα πλαίσια του γύρου Πρωταθλήματος Ράλι που έγινε στην Πορτογαλία.

Πάει ράλι το Opel Corsa(+vid)

3.254 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

To Ηοlzer Group παρουσίασε σε μια ειδική εκδήλωση το Corsa R5, ένα καινούριο αγωνιστικό μοντέλο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA.

Μετά την ανακοίνωση ότι η Proton ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο επόμενο Πρωτάθλημα ράλι με το νέο της μοντέλο, αυτό το Σαββατοκύριακο παρουσιάστηκε και το νέο R5 που είναι βασισμένο στην τρέχουσα γενιά Opel Corsa.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H παρουσίαση του έγινε στα πλαίσια του γύρου Πρωταθλήματος Ράλι που έγινε στην Πορτογαλία. Αναπτύχθηκε από το Holzer Group, την ομάδα πίσω το χατ-τρικ των τίτλων ERC Junior της Opel Motorsport και θα αγωνιστεί απέναντι σε μοντέλα, όπως το Citroën DS3 R5, Ford Fiesta R5, Hyundai i20 R5, Peugeot 208 T16 και Skoda Fabia R5 - εφόσον πάρει έγκριση για αγωνιστική χρήση, μια διαδικασία που απαιτεί τη βοήθεια του κατασκευαστή.
 
Ο Günther Holzer, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου HOLZER δήλωσε: «Η τεχνολογία είναι προσιτή, γι αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα για την κατασκευή του Corsa HOLZER R5. Οφείλω να τονίσω ότι αυτό είναι μία πλήρως ιδιωτική πρωτοβουλία». Ο Όμιλος HOLZER, που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Günther και Ronald Holzer έχει μια μακρά σχέση με την Opel στους αγώνες ταχύτητας.

Mένει να διαπιστωθεί, αν αυτό το Corsa R5 παρουσιάστηκε σαν concept ή θα αποτελέσει με την σημερινή του μορφή το αυτοκίνητο που θα λάβει μέρος στο ΕRC.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto