«Πρέπει να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό»

«Πρέπει να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό»

(17/2/2010)

O Mikko Hirvonen ξεκίνησε δυναμικά το φετινό World Rally Championship με νίκη στη Σουηδία. Ο Φιλανδός τονίζει ότι η διαχείριση ελαστικών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του και ότι πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό αν θέλει να είναι ο πρωταθλητής του 2010.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Έχοντας χάσει πέρσι τον τίτλο για ένα βαθμό ήξερα ότι πρέπει να κερδίζω στους περισσότερους αγώνες και όχι απλά να διασφαλίζω συνεχείς τερματισμούς σε βαθμολογούμενες θέσεις, επομένως ξεκίνησα ιδανικά» δήλωσε ο Mikko Hirvonen.

«Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς και θέλω ακόμα περισσότερες φέτος. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω στον πρώτο γύρο της χρονιάς. Προσπάθησα να είμαι πιο επιθετικός από την αρχή σε όλους τους τομείς. Ήταν γενναία απόφαση χθες να αλλάξω τα ελαστικά, αλλά αυτό βγήκε σε καλό και τέτοιες αποφάσεις κάνουν τη διαφορά μεταξύ νικητή και ηττημένου».

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο ράλι γιατί τα ελαστικά πατούσαν και σε χώμα. Δε φαντάζεστε πόσο αγχωμένος οδηγούσα στο τελευταίο σκέλος. Έχω ένα χρόνο παραπάνω εμπειρία στη μάχη για τον τίτλο συγκριτικά με πέρσι τέτοια εποχή και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε εδώ. Πρέπει να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό για το υπόλοιπο της σεζόν» πρόσθεσε.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda