Βραβεύτηκαν Button και Brawn GP

Βραβεύτηκαν Button και Brawn GP

(11/3/2010)

Με βραβείο έφυγαν τόσο ο Jenson Button όσο και η Brawn από τα Laureus Awards. O μεν πρώτος κέρδισε το «Laureus Breakthrough of the Year» και η δε δεύτερη το «Laureus World Team of the Year». Σίγουρα δεν έφυγαν με άδεια χέρια…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Το 2009 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εμένα. Όταν ξεκίνησα τη σεζόν δεν ήξερα αν θα αγωνιστώ στη Formula 1. Έτσι το να κατακτάς τον τίτλο με τη Brawn GP, στη μόλις πρώτη χρονιά, ήταν μία συγκινητική εμπειρία για εμένα, και η ομάδα δικαιούται μερίδιο του βραβείου. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ακαδημία Laureus που με πρότεινε για το βραβείο αυτό.»δήλωσε ο Jenson Button.

Από την πλευρά της Brawn GP, το βραβείο παρέλαβε ο Nick Fry.
«Ένα χρόνο πριν είχαμε ένα ιδιοκτήτη ομάδος που ήθελε να αποχωρήσει από τη Formula 1. Δεν είχαμε χορηγούς και τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Οι 719 υπάλληλοί μας αποφάσισαν να κατασκευάσουν το μονοθέσιο ανεξάρτητα αν δε θα είχαν τις δουλειές τους και το αυτοκίνητο δε θα βρίσκονταν στα grid. Οι δύο οδηγοί συνέχισαν να δουλεύουν παρόλο που μπορεί να παρακολουθούσαν τους αγώνες από την τηλεόραση. Αποφασίσαμε να παλέψουμε. Δεν είχαμε κινητήρα αλλά η Mercedes-Benz ήρθε στη διάσωσή μας και μας προμήθευσε με τον καλύτερο κινητήρα στη Formula 1. O κόσμος έδειξε εμπιστοσύνη σε εμάς. Η σεζόν τελείωσε νικώντας τους έξι από τους επτά πρώτους αγώνες και κατακτώντας το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.»
AUTOFIT PASXA
vw