Η «οικογένεια» του νέου Audi TT θα αποκτήσει και ένα crossover μέλος, το οποίο μας αποκαλύπτεται στο Πεκίνο σε πρωτότυπη μορφή.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η «οικογένεια» του νέου Audi TT θα αποκτήσει και ένα crossover μέλος, το οποίο μας αποκαλύπτεται στο Πεκίνο σε πρωτότυπη μορφή.

SUV εκδοχή του Audi TT

5.003 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2014)

Η Audi παρουσίασε στο Πεκίνο το πρωτότυπο TT offroad, μέσω του οποίου μας αποκαλύπτει τις προθέσεις της να κατασκευάσει ένα μικρό crossover όχημα με βάση το TT.

Η Audi μας έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής της επερχόμενης 3ης γενιάς του ΤΤ και κατά τα φαινόμενα το μικρό γερμανικό σπορ μοντέλο υα διαθέτει πλέον μια πολυμελή «οικογένεια» η οποία θα διαθέτει και έκδοση crossover. Οι άνθρωποι της Audi ισχυρίζονται πως το νέο τους πρωτότυπο «συνδυάζει τη σπορ φιλοσοφία ενός coupe με την ευχρηστία ενός compact SUV».Το TT offroad concept κάνει χρήση υβριδικής τεχνολογίας, καθώς συνδυάζει έναν 2λιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 292 ίππων και 380 Nm, ο οποίος συνεπικουρείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 115 ίππων και 270 Nm. Η συνδυαστική απόδοση του συστήματος είναι 408 ίπποι ισχύος και 650 Nm ροπής. Οι επιδόσεις αυτές επιτρέπουν στο πρωτότυπο της Audi να πραγματοποιεί τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δλ. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ όταν το όχημα κινείται με ρεύμα περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα. Η μπαταρία των 12 kWh επιτρέπει στο TT offroad concept να κινείται αποκλειστικά με ρεύμα με ταχύτητες ως και τα 50 χλμ./ώρα, ενώ το υβριδικό σύστημα χαρίζει στο όχημα αυτονομία 880 χλμ. Η κατανάλωσή του βρίσκεται μόλις στα 1,9 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 είναι της τάξης των 45 γρ./χλμ.Αισθητικά, το νέο πρωτότυπο της Audi μοιάζει με το Q3, αλλά είναι κοντύτερο κατά 8 εκ., ενώ φοράει και ζάντες 21 ιντσών με ελαστικά διάστασης 255/40. Το εσωτερικό προέρχεται από το 2014 TT και μπορεί να μεταφέρει 4 άτομα και λίγες αποσκευές, με τον χώρο αποσκευών να επεκτείνεται μέσω της αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων.

Το εσωτερικό προέρχεται από το 2014 TT και μπορεί να μεταφέρει 4 άτομα και λίγες αποσκευές.

Το εσωτερικό προέρχεται από το 2014 TT και μπορεί να μεταφέρει 4 άτομα και λίγες αποσκευές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN