Ένα Golf με απ όλα!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα Golf με απ όλα!

Δοκιμή: VW Golf Sportsvan 1,6 TDI BMT

47.765 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2014)

Το νέο VW Golf Sportsvan προσφέρει υψηλή πρακτικότητα, άνεση και χώρους στη μικρομεσαία MPV κατηγορία, την ίδια στιγμή που διαθέτει ανάλογα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια και οικονομία κίνησης, με το χάτσμπακ Golf.

Στα γρήγορα: 
• 1,6 TDI με 110 PS και κατανάλωση 3,9 λτ./100 χλμ.
• Με πορτ-μπαγκάζ 500 λτ.
• Από 22.870 ευρώ
+ Aνεση, χώροι επιβατών και αποσκευών, πρακτικότητα-συρόμενα πίσω καθίσματα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια, κατανάλωση
- Απουσία 6ης σχέσης στο κιβώτιο, λιτή σχεδίαση εσωτερικού
Στη μικρομεσαία κατηγορία, το νέο Golf Sportsvan έρχεται για να αποτελέσει μια νέα οικογενειακή πρόταση της VW για ένα  πρακτικό, ενός όγκου όχημα, που τοποθετείται στη γκάμα κάτω από το Touran. Το αυτοκίνητο, διαθέτει το ίδιο όνομα με το Golf, έχει πολλά κοινά στοιχεία σε εμφάνιση, κινητήρες και σχεδίαση εσωτερικού, ωστόσο δεν είναι απλά ένα «ψηλωμένο Golf», αφού σε όλες του τις διαστάσεις διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με το 5θυρο μοντέλο. Αυτό, έχει γίνει πραγματικότητα λόγω της χρήσης της περίφημης πλατφόρμας MQB της VW, η οποία έχει την ιδιότητα να αυξομειώνει κατά το δοκούν τις διαστάσεις της και να βασίζει πάνω της δύο διαφορετικά σε διαστάσεις μοντέλα όπως το Golf και το Golf Sportsvan της δοκιμής μας. 
Ενός όγκου σχεδίαση «Golf» 
Το Golf Sportsvan προβάλει αισθητικά την πρακτικότητά του, σε ένα αμάξωμα ενός όγκου με πολλές γυάλινες επιφάνειες. Παράλληλα, στο εμπρόσθιό του τμήμα, το Sportsvan υιοθετεί την πλέον πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της VW, με τις οριζόντιες χρωμιωμένες γραμμές της γρίλιας, τα πολυγωνικά φωτιστικά και τον αντίστοιχης σχεδίασης προφυλακτήρα. Στο πλάι, η σχεδίαση του αμαξώματος κάτω από το ύψος των παραθύρων έρχεται από το Golf, ενώ πίσω, ξεχωρίζουν τα πολυγωνικά φωτιστικά, τα οποία προέρχονται και αυτά από το μικρομεσαίο χάτσμπακ της VW.
Από 22.870 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό
Στο τιμολογιακό κομμάτι, το Golf Sportsvan 1,6 TDI κοστίζει από 22.870 ευρώ, μια τιμή που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Από πλευράς εξοπλισμού η λίστα είναι υπέρ-πλήρης, με μόνη απουσία αυτή των προβολέων ομίχλης.

Σχεδίαση που προβάλει τον πρακτικό χαρακτήρα του Sportsvan, για το αμάξωμα του μικρομεσαίου γερμανικού πολυχρηστικού.

Σχεδίαση που προβάλει τον πρακτικό χαρακτήρα του Sportsvan, για το αμάξωμα του μικρομεσαίου γερμανικού πολυχρηστικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center