Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την Lagonda, η οποία πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την Lagonda, η οποία πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Στις αρχές του 2015 η Aston Martin Lagonda

3.624 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2014)

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη προωθητική εικόνα της Lagonda, του υπερπολυτελούς σεντάν μοντέλου που θα φτιάξει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για την αγορά της Μέσης Ανατολής.

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την Lagonda, η οποία πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σεντάν, του οποίου η παραγωγή θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Πατάει στην πλατφόρμα VH και το αμάξωμά τους θα είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα.Η Aston Martin δεν έδωσε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά παλαιότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα φέρει ένα 6λιτρο V12 μοτέρ με ισχύ άνω των 600 ίππων. Θα διατίθεται μόνο στη Μέση Ανατολή και η τιμή της θα διαμορφώνεται ανά περίσταση, ανάλογα με το πώς το θέλει ο κάθε …πετρελαιάς.Σύμφωνα με τον διευθυντή σχεδίασης της εταιρείας, τον κο Marek Reichman, το νέο μοντέλο, όπως και τα One-77 και V12 Zagato, αποτελεί ένα παράδειγμα αυτοκινητικής τέχνης, ενώ βρίσκεται σε συνέχεια με την παράδοση των παλαιότερων super saloons της Lagonda.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw