Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το Leon ST –στο οποίο βασίζεται- και 4κίνηση, το νέο crossover της SEAT ονομάζεται Leon ST X-Perience και θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Έκθεση το
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το Leon ST –στο οποίο βασίζεται- και 4κίνηση, το νέο crossover της SEAT ονομάζεται Leon ST X-Perience και θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου.

Στο Παρίσι το νέο SEAT Leon ST X-Perience

6.258 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2014)

Η crossover εκδοχή του SEAT Leon station wagon (ST) που θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Παρισιού, ονομάζεται SEAT Leon ST X-Perience και είναι 4κίνητο, ενώ φέρει τον 1,6 λτ. TDI 110 ίππων.

Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το Leon ST –στο οποίο βασίζεται- και 4κίνηση, το νέο crossover της SEAT ονομάζεται Leon ST X-Perience και θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου.Ειδικότερα, το νέο «περιπετειώδες» Leon ST αποτελεί την crossover εκδοχή του station wagon μοντέλου, διαθέτοντας ποδιές μπρος-πίσω και πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ενώ φέρει και διπλές απολήξεις εξάτμισης.Στο εσωτερικό του Leon ST X-Perience επίσης τα καθίσματα και οι πόρτες είναι επενδυμένες από δέρμα σουέτ, ενώ υπάρχει το λογότυπο «X-P» της έκδοσης στο τιμόνι, σε σχέση με την «απλή» ST έκδοση του μοντέλου.Όσον αφορά τώρα την απόσταση του εν λόγω crossover από το έδαφος αυτή βρίσκεται 15 χλστ. πιο ψηλά σε σχέση με το ST, ενώ το σύστημα 4κίνησης του ισπανικού μοντέλου συνδυάζει τον πολύδισκο συμπλέκτη Haldex με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό.Μηχανικά, το νέο SEAT Leon ST X-Perience εφοδιάζεται με τον 1,6 TDI κινητήρα που αποδίδει 110 ίππους και συνδυάζεται με σύστημα Start/Stop και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ή προαιρετικά με αυτόματο (DSG).Τέλος, το λανσάρισμα του νέου SEAT Leon ST X-Perience στην Ευρώπη αναμένεται αμέσως μετά το Σαλόνι του Παρισιού, με την τιμή του εν λόγω crossover να έχει ανακοινωθεί για την αγορά της Γερμανίας και να ξεκινά από τα 28.750 ευρώ.

Tο νέο SEAT Leon ST X-Perience εφοδιάζεται με τον 1,6 TDI κινητήρα που αποδίδει 110 ίππους και συνδυάζεται με σύστημα Start/Stop και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Tο νέο SEAT Leon ST X-Perience εφοδιάζεται με τον 1,6 TDI κινητήρα που αποδίδει 110 ίππους και συνδυάζεται με σύστημα Start/Stop και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda