O Διαγωνισμός Του Γκολ της Εβδομάδας  του UEFA Champions League που θα «τρέχει» η Nissan, θα δείχνει  μέχρι και πέντε από τα καλύτερα γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα.

O Διαγωνισμός Του Γκολ της Εβδομάδας του UEFA Champions League που θα «τρέχει» η Nissan, θα δείχνει μέχρι και πέντε από τα καλύτερα γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα.

Διαγωνισμός της Nissan για τα γκολ του UEFA Champions League

2.628 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2014)

Ο διαγωνισμός Γκολ της Εβδομάδας που έρχεται σε συνεργασία της Nissan με το UEFA Champions League δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά γκολ του εν λόγω τουρνουά.

Αρχής γενομένης με την κλήρωση της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League στο Μονακό, η Nissan ανακοινώνει την πρώτη αποκλειστική συνεργασία της με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, μέσω του διαγωνισμού για το Γκολ της Εβδομάδας (Goal Of The Week).Το Γκολ της Εβδομάδας αποτελεί μέρος της συνεργασίας Nissan UEFA Champions League και θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής εβδομάδας, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί τόσο στην ιστοσελίδα UEFA.com, όσο και στην ενότητα για το UEFA Champions League στην ιστοσελίδα της Nissan, η οποία και θα ξεκινήσει επίσημα πολύ σύντομα.Ο Roel de-Vries, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής του Τμήματος Marketing, Επικοινωνίας & Εταιρικής Στρατηγικής της Nissan, δήλωσε: «Το UEFA Champions League βλέπει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο διαγωνισμός του Γκολ της Εβδομάδος - Goal Of The Week, θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου να συζητήσουν και να καθορίσουν τα καλύτερα και από τεχνικής πλευράς πιο επιτυχημένα γκολ σε κάθε αγωνιστική εβδομάδα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μια αποκλειστική ευκαιρία online σύνδεσης του ενθουσιασμού από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου».Σημειωτέον ότι ο Διαγωνισμός Του Γκολ της Εβδομάδας - Goal Of The Week του UEFA Champions League που θα «τρέχει» η Nissan, θα δείχνει μέχρι και πέντε από τα καλύτερα γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα, όπως αυτά θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή της UEFA. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα είναι σε θέση να ψηφίσουν από τα μεσάνυχτα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) κάθε Πέμπτης, μετά τους εν λόγω αγώνες. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα τους προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από δώρα, όπως επίσημα προϊόντα του UEFA Champions League αλλά και εισιτήρια για τους αγώνες.Επιπλέον, η Nissan θα προσφέρει σε συγκεκριμένο κοινό- συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων για παιδιά, στους πελάτες της, στους συνεργάτες αλλά και στα μέσα ενημέρωσης- την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη φιλοξενούμενη ομάδα κατά την προπόνηση, την ημέρα πριν από το παιχνίδι του UEFA Champions League. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto