785 ίπποι και «διαστημικό» look για τη νέα γενιά του Nissan GT-R

Διαβάστηκε από 4618 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2014

Η Nissan ετοιμάζει τη νέα γενιά του Nissan GT-R, που θα βασίζεται στο πρωτότυπο «εξωτικό» Concept 2020 Vision Gran Turismo και θα αποδίδει από ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο συνδυαστική ισχύ 785 ίππων.

Όταν το καλοκαίρι παρουσιαζόταν στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το νέο πρωτότυπο μοντέλο Concept 2020 Vision Gran Turismo από τη Nissan, όλοι εξέφραζαν το θαυμασμό τους και σιγοψιθυριζόταν ότι ένα τέτοιο μοντέλο, αν έβγαινε στην παραγωγή θα «έκλεβε» τις εντυπώσεις από το στιλ και τις επιδόσεις του. Να θυμίσουμε ότι το Concept 2020 Vision Gran Turismo κατασκευάστηκε για το ομώνυμο videogame της Sony από μία ομάδα νέων σχεδιαστών της Nissan Design Europe στο Λονδίνο και πρόκειται για ένα 2+2 θέσεων supercar με πολύ αεροδυναμικό design, έντονες ακμές στο αμάξωμά του και μεγάλους αεραγωγούς ψύξης για το μοτέρ του στο μπροστινό καπό.

Τώρα λοιπόν, οι νεότερες πληροφορίες θέλουν το εν λόγω concept να αποτελεί στην ουσία τη νέα γενιά του Nissan GT-R, το οποίο προβλέπεται να λανσαριστεί το 2018. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το νέο ιαπωνικό sports car πέρα από το σχεδιαστικό προφίλ του Concept 2020 Vision Gran Turismo να τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο που θα αποτελείται από έναν twin-turbo 3,8 λτ. V6 κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 785 ίππων και 1.000 Nm ροπής.

Τέλος όλα τα παραπάνω θα επαληθευθούν σύντομα, καθώς οι πηγές μας αναφέρουν ότι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο την άνοιξη του 2015 θα κάνει ντεμπούτο το νέο πρωτότυπο Nissan GT-R, για να ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής λίγο αργότερα.

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: NISSAN GT-R, SPORTS CAR, CONCEPT 2020 VISION GRAN TURISMO,

περισσότερα νέα & άρθρα »
NISSAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νissan GT-R με 1.073 άλογα τροχό ξερνάει φωτιές στο δυναμόμετρο

Υβριδικό Nissan Qashqai με 190 άλογα: Πόσο καλό είναι;

Ανανεωμένο Nissan Qashqai: Κάνει ντεμπούτο στις 17/4 - Το 1ο teaser

Εξετάζει σοβαρά την αναβίωση του Pathfinder η Nissan

Το Nissan Qashqai επέστρεψε στην κορυφή των πωλήσεων!

Juke, Qashqai & X-Trail: Ήπια υβριδικό ή hybrid που πάει ηλεκτρικά;

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με νέο υβριδικό μοτέρ 136 ίππων τα DS 3 και DS 4

Η VW ανέλυσε το νέο Transporter

Το Mix είναι το νέο ηλεκτρικό πολυμορφικό της Zeekr!

Φήμες για νέο κουπέ της Lexus που θα αντικαταστήσει τα RC και LC