Η SEAT  από τις 22 Σεπτεμβρίου και ως τα τέλη Νοεμβρίου ενεργοποιεί το προωθητικό της πρόγραμμα «SEAT Plus» με πολλαπλά οφέλη για τους πελάτες της εταιρείας.

Η SEAT από τις 22 Σεπτεμβρίου και ως τα τέλη Νοεμβρίου ενεργοποιεί το προωθητικό της πρόγραμμα «SEAT Plus» με πολλαπλά οφέλη για τους πελάτες της εταιρείας.

Νέο πρόγραμμα «SEAT Plus» για τους πελάτες της SEAT

4.908 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2014)

Η SEAT θέτει σε ισχύ το νέο προωθητικό της πρόγραμμα SEAT Plus με οφέλη απόσυρσης για όλους, δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια και δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης.

Η SEAT από τις 22 Σεπτεμβρίου και ως τα τέλη Νοεμβρίου ενεργοποιεί το προωθητικό της πρόγραμμα «SEAT Plus» με πολλαπλά οφέλη για τους πελάτες της εταιρείας.Ειδικότερα, επιλέγοντας ένα μοντέλο SEAT εξασφαλίζετε -μεταξύ άλλων- τα εξής:Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλουςH SEAT παρέχει την δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800 ευρώ, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000 χλμ.)Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000 χλμ. (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά Castrol Edge Professional. Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000 χλμ.)Η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000 χλμ., με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τη βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.Επιπρόσθετα, η SEAT προσφέρει εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της με όφελος έως και 1.740 ευρώ, καθώς επίσης και πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού «Plus».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center