Η Βιαμαρ α.ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων SKODA στην Ελληνική Αγορά, εντάσσει στο Δίκτυο Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων την εταιρία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η Βιαμαρ α.ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων SKODA στην Ελληνική Αγορά, εντάσσει στο Δίκτυο Ολοκληρωμένων Συγκροτημάτων την εταιρία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η SKODA Σφακιανάκης με Νέο Στέκι στο Περιστέρι

6.396 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2014)

Καρέ για τον «άσσο» στην οδήγηση, δηλαδή για τον όμιλο Σφακιανάκη, θα δημιουργήσει η νέα μας συνεργασία με τη ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ και τη δημοφιλή μάρκα Skoda που αποτελεί βασικό μέλος του VW Group.

Με όχι έναν, αλλά τέσσερις άσσους στο μανίκι της, η Skoda Σφακιανάκης πλαισιώνει δυναμικά τη συνεχή πορεία του ομίλου μας στον κλάδο του αυτοκινήτου κι ολοκληρώνει την ανάπτυξή μας στα νέα μοντέλα του μέλλοντος.
Στόχος μας, να διευκολύνουμε τους πελάτες μας να αναζητήσουν το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ιδιαίτερες προδιαγραφές τους. Και με τη νέα μας συνεργασία, ολοκληρώνεται ένα παζλ πολύ απαιτητικό, με ποικιλία επιλογών, τόσο σε τεχνικά χαρακτηριστικά, όσο σε αισθητική και φυσικά σε γκάμα τιμών, προσφέροντας σημαντικά προνόμια στα αυτοκίνητα Skoda.
Και τα 4 είναι υπέροχα και μοναδικά στο είδος τους: Το λατρεμένο Skoda Citigo με την ευελιξία του για τους λάτρεις της αναζήτησης μέσα στην πόλη, το Skoda Rapid Spaceback με την άνεση και τη σύγχρονη αισθητική του, το Skoda Octavia με τη χαρακτηριστική συνέπεια και αξιοπιστία του στα δύσκολα και το Skoda Yeti με την ετοιμότητά του για δραστηριότητα και περιπέτεια.
Η νέα κάθετη μονάδα μας στο Περιστέρι (Λ. Κηφισού 36), εκτός από την έκθεση, οπού θα σας ξεναγήσει το εξειδικευμένο μας προσωπικό, περιλαμβάνει και ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο , κέντρο ανταλλακτικών ,ευκαιρίες και ανταλλαγές με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Εδώ μπορείτε να βιώσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στην αγορά του αυτοκινήτου, με πολλά περιθώρια επιλογών και διευκολύνσεις για την αγορά σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center