Η τιμή του μοντέλου ξεκινάει από τα 22.635 ευρώ διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τιμή του μοντέλου ξεκινάει από τα 22.635 ευρώ διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση.

Οι τιμές του νέου Ford Mondeo

4.130 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2014)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Ford Mondeo η διάθεση του οποίου ξεκινάει άμεσα στην ελληνική αγορά. Η τιμή του μοντέλου ξεκινάει από τα 22.635 ευρώ διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση.

Τις τιμές του νέου Mondeo ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford, η εμπορική διάθεση του οποίου ξεκινάει άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, το μεσαίο της Ford θα διατίθεται αρχικά με δύο κινητήρες, τον 1,5 EcoBoost βενζίνης με απόδοση 160 ίππους και τον 1,6 Diesel ECOnetic των 115 PS. Η τιμή εκκίνησης είναι 22.635 και 23.835 ευρώ αντίστοιχα, ενώ αμφότεροι συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και προαιρετικά με αυτόματο διπλού συμπλέκτη. 
Οι παραπάνω τιμές αφορούν στην βασική έκδοση Trend, η οποία είναι υπερπλήρης αφού περιλαμβάνει 9 αερόσακους (μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι αερόσακοι στις πίσω ζώνες επιβατών που είναι μια καινοτομία της Ford), ESP, διζωνικό κλιματισμό, προβολείς ομίχλης με λειτουργία φώτων στροφής, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, το σύστημα Ford MyKey, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηχοσύστημα με οθόνη 4,2 ΄΄ & 8 ηχεία. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center