Μία μάχη μικρομεσαίων αυτοκινήτων με μοτέρ που παραπέμπουν σε μεγαλύτερα μοντέλα. Εσείς ποιο θα επιλέγατε;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μία μάχη μικρομεσαίων αυτοκινήτων με μοτέρ που παραπέμπουν σε μεγαλύτερα μοντέλα. Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Μικρά Diesel 1,6

45.503 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2015)

Η Ford και η SEAT εξοπλίζουν τα Fiesta και Ibiza αντίστοιχα με ραφιναρισμένους κινητήρες 1,6 λίτρων, οι οποίοι συνδυάζουν απόδοση, οικονομία και ραφιναρισμένη λειτουργία.

Ford Fiesta 1,6 TDCi ECOnetic 95 PS+Οικονομία, απαλλαγή από τέλη, οδική συμπεριφορά, άνεση, ηχομόνωση, ποιότητα υλικών, εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης-Απροθυμία κινητήρα χαμηλά, απουσία χειρολαβών για τους επιβάτες SEAT Ibiza 1,6 TDI 90 PS + Απόδοση κινητήρα, κατανάλωση, οδική συμπεριφορά- Αίσθηση τιμονιού, πληρώνει τέληΤο Ford Fiesta και το SEAT Ibiza είναι τα μικρά της αγοράς που εξοπλίζονται με 1,6 λτ. πετρελαιοκινητήρες. Από την μία μεριά λοιπόν έχουμε το Fiesta 1,6 TDCi με μέση κατανάλωση μόλις 3,3 λτ./100 χλμ. και απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας. Ακριβώς απέναντί του βρίσκεται το 1.600αρι SEAT Ibiza στην έκδοση των 90 ίππων (υπάρχει και με 105 PS).Εμφάνιση: Αρέσουν!Αμφότερα τα Fiesta και Ibiza έχουν ένα «ρεύμα» προς το νεανικό κοινό. Ξεκινώντας από το Fiesta, αυτό ενσωματώνει την παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα του Kinetic Design, στην οποία κυριαρχεί η τραπεζοειδής εμπρόσθια μάσκα, πλαισιωμένη από νέους προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. 
Από την άλλη το Ibiza με την ανανέωση που υπέστη, έχει αποκτήσει περισσότερο δυναμισμό, ο οποίος ενισχύεται από τη μακρόστενη γρίλια της μάσκας, από τα φωτιστικά με την πιο «θυμωμένη» παρουσία και τα LED φώτα ημέρας) αλλά και από τον καινούργιο προφυλακτήρα με την μεγαλύτερη κεντρική εισαγωγή. 

Το Ford Fiesta διακρίνεται για την οδηγική συμπεριφορά του.

Το Ford Fiesta διακρίνεται για την οδηγική συμπεριφορά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN