Ford Focus 1.500 TDCi

Ford Focus 1.500 TDCi

Τέσσερα ευρύχωρα μικρομεσαία

35.609 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2015)

Τα τέσσερα mainstream μικρομεσαία της συγκριτικής παρουσίασης κλείνουν το μάτι στους οικογενειάρχες, που επιζητούν την ευρυχωρία, την οικονομία, αλλά και τα αρκετά άλογα των diesel εκδόσεων.

Η Citroen C4 δίνει έμφαση μεταξύ άλλων, στην ευρυχωρία και στην άνεση. Παράλληλα, έχει καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. 
Απέναντί της βρίσκει τα Nissan Pulsar, Ford Focus και VW Golf με ανάλογα χαρακτηριστικά. Φυσικά για την αντιπαράθεση επιλέξαμε τις diesel εκδόσεις των 4 μοντέλων, που πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια.
Το καθένα με τον χαρακτήρα του Το καθένα από τα μοντέλα της συγκριτικής παρουσίασης διαθέτει το δικό του χαρακτήρα. Αυτό με την πιο έντονη σκηνική παρουσία είναι το Focus, το οποίο στην ανανεωμένη εκδοχή του διαθέτει έντονη προσωπικότητα εμπρός, χάρη στην μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα. Η πρόσφατη ανανέωση του C4 ενίσχυσε την οπτική παρουσία του γαλλικού μοντέλου. Σε πιο διακριτικούς τόνους κινείται τοPulsar, με πιο ενδιαφέρον να είναι το μπροστινό μέρος, το οποίο ενσωματώνει την νέα γρίλια της Nissan σε σχήμα V. Το Golf μπορεί να μην τόλμησε ακόμη μια φορά να αλλάξει, αλλά αποτελεί μια σταθερή σχεδιαστική αξία, που δείχνει φυσική συνέχεια όλων των προηγούμενων μοντέλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green