Μυώδες και δυναμικό, παρά τις compact διαστάσεις του, θα έρθει το νέο VW Polo SUV το 2016 (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Μυώδες και δυναμικό, παρά τις compact διαστάσεις του, θα έρθει το νέο VW Polo SUV το 2016 (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

VW: Νέα crossover

11.319 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2015)

Μέσω στελέχους της η VW επισημοποίησε τις προθέσεις της να κατασκευάσει δύο νέα crossover.

Δύο νέα crossover ετοιμάζει η VW, όπως δήλωσε στέλεχός της, με σκοπό να ανταγωνιστεί μοντέλα μικρότερων κατηγοριών όπως το Fiat 500X αλλά και το Nissan Juke.
Tο ένα θα είναι το 
Polo SUV που θα βασίζεται φυσικά πάνω στο Polo, αλλά θα αποκτά μια διαφορετική σχεδίαση, προερχόμενη από το πρωτότυπο T-Roc Concept του 2014.
Σχεδιαστικά, το νέο Polo SUV δεν θα βασίσει τη σχεδίασή του στο υπάρχον Polo, αλλά θα έχει νέες γραμμές, σε ένα compact αλλά μυώδες αμάξωμα. Παράλληλα, θα λάβει τη νέα μάσκα των μοντέλων της VW με μικρά σε μέγεθος LED προβολείς, αλλά και με έναν προφυλακτήρα με μακρόστενη εισαγωγή.
Στο πλάι, εκτός των «φουσκωμένων» θόλων, ξεχωρίζουν τα πλευρικά προστατευτικά πλαστικά, αλλά και τα πλαϊνά τζάμια με μικρές σε μέγεθος γυάλινες επιφάνειες. 
Στο πίσω μέρος τέλος, αναμένουμε ένα τελείωμα με κάθετο παρμπρίζ και φωτιστικά που εξέρχονται του αμαξώματος, σε ένα αποτέλεσμα που θα παραπέμπει σε κουπέ μοντέλα.
 
Παράλληλα, θα υπάρξει και ένα μεγαλύτερο μοντέλο το οποίο θα τα βάλει με το Nissan Qshqai.
Στο πεδίο των κινητήρων, θα δούμε τα ισχυρότερα μηχανικά σύνολα του Polo, με βενζινοκινητήρες 1,4 TSI 150 PS (με σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων), αλλά και πιθανότατα ένα νέο 1.800άρη turbo με ισχύ πάνω από 180 ίππους. 
Πιθανή είναι επίσης και μια έκδοση κοντά στους 115 ίππους, του νεότερου 3κύλινδρου 1.000άρη TSI της μάρκας. Στους diesel, αναμένουμε TDI από 95 έως 120 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται τέλος και υβριδική έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda