Μίνι με στυλ και άποψη

Μίνι με στυλ και άποψη

32.021 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2015)

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα Fiat 500, Opel ADAM και smart fortwo έχουν καταφέρει να καθιερωθούν ως fashion items στο μυαλό των αγοραστών μίνι μοντέλων. Ποιο επικρατεί σε αυτή την lifestyle αναμέτρηση;

Το στυλ είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες επιλογής ειδικά στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων, που στοχεύουν κατ ευθείαν στο συναίσθημα, πέρα φυσικά από την ευελιξία στην πόλη, την οικονομία στην κατανάλωση και την προσιτή τιμή κτήσης. Είναι εμφανές πως το εξωτερικό στυλ αποτελεί το κυριότερο προσόν της υπόστασης του Opel ADAM και του Fiat 500, με τα δύο αυτοκίνητα να στοχεύουν στο μοντέρνο lifestyle και το διαφορετικό τρόπο ζωής.
Βέβαια το ιταλικό μίνι μοντέλο μας έρχεται ανανεωμένο από τον Ιούλιο αποκτώντας μια φρεσκάδα. Το smart fortwo από την άλλη είναι μια κατηγορία μόνο του, αφού είναι το μικρότερο σε μήκος μοντέλο της αγοράς και εκτός από το ιδιαίτερο στυλ πρεσβεύει και την απόλυτη ευελιξία στην πόλη. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν αποκλειστικά 3θυρο αμάξωμα, που τονίζει το νεανικό τους χαρακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto