3 ευρύχωρα diesel μικρά

3 ευρύχωρα diesel μικρά

74.541 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2016)

Τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας καλούνται να παίξουν -με τα σημερινά δεδομένα- το ρόλο του οικογενειακού. Αρα πρέπει να είναι ευρύχωρα και οικονομικά. Παρουσιάζουμε τρεις diesel επιλογές με μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.

Τα μικρά αποτελούν τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην ελληνική αγορά. Λογικό βέβαια, μιας και οι επιλογές ανάμεσά τους είναι πολλές, καλύπτουν δηλαδή κάθε ανάγκη και -το σημαντικότερο- η τιμή τους «κρατιέται» χαμηλά (ξεκινούν ακόμη και κάτω από τα 10.000 ευρώ). Θέλεις για παράδειγμα κάτι trendy; Θα βρεις. Ζητάς έναν πύραυλο εδάφους – εδάφους ή κάτι με χώρους; Πάλι θα βρεις. Θέλεις diesel ή βενζίνη; Οι επιλογές άπειρες. 
Παρακάτω αναφερόμαστε σε τρία diesel μοντέλα (σ.σ. τα diesel είναι τα δημοφιλέστερα), τα οποία ξεχωρίζουν με τους προσφερόμενους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές με αποτέλεσμα να μπορούν να «παίξουν» ακόμη και το ρόλο του οικογενειακού. 
Το πρώτο είναι το Hyundai i20 το οποίο έχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του (326 λίτρα) και συνοδεύεται από χαμηλή τιμή, το δεύτερο είναι το Opel Corsa το οποίο συνδυάζει χώρους για επιβάτες και αποσκευές και το τρίτο είναι το Toyota Yaris του οποίου η εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων είναι υποδειγματική. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw