Σύμφωνα με υπευθύνους της VW, η έκδοση παραγωγής ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος όπως το BUDD-e είναι σχεδόν σίγουρη μέχρι και το 2020.

Σύμφωνα με υπευθύνους της VW, η έκδοση παραγωγής ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος όπως το BUDD-e είναι σχεδόν σίγουρη μέχρι και το 2020.

Το VW BUDD-e

1.473 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2016)

Σύμφωνα με δηλώσεις υπεύθυνων της Volkswagen, το ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο BUDD-e είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να παράγεται μαζικά μέσα στην επόμενη τετραετία.

Σε σχετικές δηλώσεις του δρ. Volkmar Tanneberger στο διαδίκτυο, ο επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Volkswagen ανέφερε μεταξύ άλλων πως το πρωτότυπο «BUDD-e» που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην διεθνή έκθεση «Consumer Electronics Show 2016» στο Λας Βέγκας, δεν αποκλείεται να αρχίσει να παράγεται μαζικά από το 2020!Ουσιαστικά, οι υπεύθυνοι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας σκοπεύουν να επενδύσουν την περαιτέρω εξέλιξη ηλεκτροκίνητων οχημάτων τους πάνω στην πλατφόρμα «MEB», όπως αυτή παρουσιάστηκε και με το πρωτότυπο «BUDD-e», που ουσιαστικά αφορά στην χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων, έναν για κάθε άξονα, καθώς και την τοποθέτηση των μπαταριών που απαιτούνται για την παροχή ενέργειας σε αυτούς, σε όλο το μήκος και πλάτος του δαπέδου του οχήματος.
Ωστόσο, στις δηλώσεις του ο κ. Tannenberger δεν παρέλειψε να αναφέρει, παρά την προσθήκη ηλεκτροκίνητων οχημάτων, όπως για παράδειγμα το BUDD-e, στη γκάμα της VW δεν θα επηρεάσει την ύπαρξη εκπροσώπων της εταιρείας όπως το Transporter, το οποίο θα εξακολουθήσει να προσφέρεται σε εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.Φυσικά και η Volkswagen σκοπεύει σε κάποια φάση να παρουσιάσει βιώσιμες –πλήρως ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ωστόσο, σε πρώτη φάση η πλατφόρμα «MEB» αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα μικρότερων διαστάσεων, με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να σχεδιάζει την παρουσίαση μιας πλήρους γκάμας –αμιγώς ηλεκτροκίνητων- εκπροσώπων της στο προσεχές μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center