Μάχη στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών! Ποιος θα κερδίσει; Ποιο θα αγοράζατε;

Μάχη στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών! Ποιος θα κερδίσει; Ποιο θα αγοράζατε;

Hyundai i20 vs Opel Corsa vs Toyota Yaris

49.563 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2016)

Τι ζητάει ο σύγχρονος οικογενειάρχης; Μα φυσικά ένα αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Παρακάτω συγκρίνουμε τρεις από τις πιο ευρύχωρες προτάσεις με diesel κινητήρα.

Η  δημοφιλέστερη κατηγορία στην ελληνική αγορά είναι τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας. Αυτό, βέβαια, είναι απόλυτο λογικό, όχι μόνο επειδή οι επιλογές ανάμεσά τους είναι πάμπολλες και μάλιστα οικονομικές, αλλά και επειδή καλύπτουν πολλές ανάγκες και αγοραστικά προφίλ. Θέλεις για παράδειγμα κάτι trendy; Θα βρεις. Ζητάς έναν πύραυλο εδάφους - εδάφους ή κάτι με χώρους; Πάλι θα βρεις. Θέλεις diesel ή βενζίνη; Οι επιλογές άπειρες. 
Παρακάτω, λοιπόν, αναφερόμαστε σε τρία diesel μοντέλα καθώς το πετρέλαιο είναι το πιο δημοφιλές καύσιμο στην ελληνική αγορά, τα οποία ξεχωρίζουν με τους προσφερόμενους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές με αποτέλεσμα να μπορούν να «παίξουν» ακόμη και το ρόλο του οικογενειακού. Το πρώτο είναι το Hyundai i20 το οποίο έχει από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του (326 λίτρα), το δεύτερο είναι το Opel Corsa, το οποίο συνδυάζει χώρους για επιβάτες και αποσκευές και το τρίτο είναι το Toyota Yaris του οποίου η εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων είναι υποδειγματική. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw