Δείτε την κατάταξη όπως διαμορφώνεται μετά την πρώτη μέρα του Ράλλυ Πορτογαλίας, όπως και video με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την υπερειδική.

Δείτε την κατάταξη όπως διαμορφώνεται μετά την πρώτη μέρα του Ράλλυ Πορτογαλίας, όπως και video με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την υπερειδική.

WRC: Υπερειδική Ράλλυ Πορτογαλίας (+vid)

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

Ο πρωτοπόρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, Sebastian Ogier, έχει το προβάδισμα, μετά το άνοιγμα του ράλλυ Πορτογαλίας με την υπερειδική.

Έχει πάρει φόρα ο Γάλλος οδηγός της VW και… έχει δώσει «φτερά» στο Polo WRC. Το ράλλυ Πορτογαλίας «άνοιξε» με την υπερειδική, στην πίστα Lousada Rallycross, που συνδυάζει ασφάλτινη και χωμάτινη διαδρομή. 
Ο Γάλλος οδηγός τελείωσε την πίστα με χρόνο μικρότερο κατά 0,9 δλ. από τον δεύτερο στην κατάταξη οδηγό της Hyundai, Thierry Neuville, ο οποίος ήταν ταχύτερος στα πρωινά περάσματα.
Ο ομόσταβλος οδηγός της Hyundai, Dani Sordoέμεινε στην τρίτη θέση,καθώς ήταν αργότερος κατά 1,2 δλ. και πάνω από τους οδηγούς των δυο Volkswagen, Mikkelsen και Latvala, που ήταν 1,7 και 1,9 δλ. πιο αργοί αντίστοιχαΕπιστροφή για τον Meeke με το Citroen, μετά από την τελευταία συμμετοχή του στο ράλλυ Σουηδίας τον περασμένο Φεβρουάριο. 
Δείτε αναλυτικά την κατάταξη όπως έχει διαμορφωθεί μετά το τέλος της πρώτης ειδικής καθώς και video με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

&&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&
ΘέσηΟδηγόςΟμάδαΑυτοκίνητοΧρόνος
1Sebastien OgierVolkswagen MotorsportVolkswagen2:41:01 δλ.
2Thierry NeuvilleHyundai Motorsport NHyundai0.9 δλ.
3Dani SordoHyundai MotorsportHyundai1.2 δλ.
4Andreas MikkelsenVolkswagen Motorsport IIVolkswagen1.7 δλ.
5Jari-Matti LatvalaVolkswagen MotorsportVolkswagen1.9 δλ.
6Kris MeekeAbu Dhabi Total WRTCitroen2.1 δλ.
7Hayden PaddonHyundai MotorsportHyundai2.6 δλ.
8Ott TanakDMACK World Rally TeamFord3.3 δλ.
9Mads OstbergM-Sport World Rally TeamFord3.4 δλ.
10Stephane LefebvreAbu Dhabi Total WRTCitroen3.6 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center