Τα δύο νέα μεταλλικά χρώματα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα δύο νέα μεταλλικά χρώματα

Ανανεωμένο Beetle

8.953 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2016)

Η Volkswagen πήρε την απόφαση να ανανεώσει το Beetle και το Beetle Cabrio.

Η Volkswagen αποφάσισε να ανανεώσει το θρυλικό Beetle. Μερικές από τις βασικές αλλαγές του είναι οι νέοι σπορ προφυλακτήρες, τα νέα χρώματα και υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για το εσωτερικό του σε συνδυασμό με πολλές επιλογές για εξατομίκευση στην εμφάνιση. 
Στην εξωτερική εμφάνιση του Beetle βλέπουμε ότι οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί και είναι πλέον πιο επίπεδοι και πιο σπορ. Στον μπροστά προφυλακτήρα συναντάμε ένα επιπλέον άνοιγμα εξαερισμού εκεί που τελειώνει το καπό, που βοηθάει ακόμη περισσότερο την αεροδυναμική του.
Επίσης από τις εξωτερικές αλλαγές δεν λείπουν τα φιμέ πίσω φώτα τύπου LED, οι ζάντες 17 ιντσών «Philadelphia» καθώς και οι ζάντες 18 ιντσών «Ravenna Adamantium». Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνει το «Black Style Package» το οποίο έχει βαμμένες ζάντες, καλύμματα καθρεπτών, και οροφή σε μαύρο χρώμα.
Το εσωτερικό του είναι και αυτό ανανεωμένο έχει μια νέα γραμμή και στύλ που διακατέχει ολόκληρο το νέο εσωτερικό του. Περαιτέρω επιλογές συναντάμε στις ταπετσαρίες όπου διατίθεται με τρις νέες, που δίνουν ακόμα περισσότερο χρώμα στο εσωτερικό. 
Οι κινητήρες που θα κινούν την νέα έκδοση του Beetle θα είναι τρεις βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες απόδοσης από 105 ίππους έως και 220 ίππους.
Το Beetle θα φέρει μαζί του και 4 νέες εκδόσεις οι οποίες είναι το Beetle Denim,το R-Line,το ALLSTAR και το Beetle Exclusive.
Το νέο Beetle «Denim» στηρίζεται στην «Jeans Beetle» έκδοση του 1974. Θα είναι βαμμένο σε Blue Metallic . Η οροφή θα είναι και αυτή βαμμένη σε χρώμα τζίν. Οι ζάντες θα είναι 17 ιντσών βαμμένες σε Dark Graphite. Το εσωτερικό της έκδοσης θα διαθέτει σπορ καθίσματα με μπλε καλύμματα και θήκες αποθήκευσης με στυλ τζιν, καθώς και ένα αλουμινένιο ,μπλε ματ χρώμα κονσόλας. 
Η έκδοση R-Line περιλαμβάνει τα λογότυπα R-Line για τα μαρσπιέ και τα προσκέφαλα, καθώς και ένα R-Line τιμόνι πολλαπλών χρήσεων που θα είναι δερμάτινο. Το πακέτο R-Line στο εσωτερικό του μπορεί να παραγγελθεί με δύο ταπετσαρίες την «Kyalami» ως υφασμάτινη επιλογή και το «Vienna leather» ως δερμάτινη επιλογή. 
Η ειδική έκδοση «ALLSTAR» χαρακτηρίζεται από τα μαρσπιέ του που γράφουν «ALLSTAR», τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο «Linas», το Climatronic σύστημα κλιματισμού με έλεγχο της θερμοκρασίας δύο ζωνών, το ραδιοφωνικό σύστημα Media incl και το σύστημα πλοήγησης «Discover Media».
Τέλος η έκδοση Beetle Exclusive θα βασίζεται στο πακέτο εξοπλισμού R-Line. Στο εξωτερικό, το ειδικό μοντέλο ξεχωρίζει από τις ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο "Twister", που είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Οι κλειδαριές των θυρών καθώς και των τροχών έχουν αντικλεπτικό σύστημα. Το εσωτερικό του έχει μαύρη κονσόλα . Στο εσωτερικό επίσης υπάρχει ταμπέλα που λέει «Volkswagen Exclusive» και τα πάνελ των καθισμάτων είναι επενδυμένα με δέρμα «Nappa». 

Φωτεινό εσωτερικό και νέος σχεδιασμος

Φωτεινό εσωτερικό και νέος σχεδιασμος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw