Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις και την γενική κατάταξη μετά το πέρας 20 ειδικών διαδρομών.

Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις και την γενική κατάταξη μετά το πέρας 20 ειδικών διαδρομών.

Πλώρη για νική ο Meeke +vid

4.488 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2016)

O Kris Meeke φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για τη δεύτερη φετινή νίκη του μετά από αυτή στο Ράλι Πορτογαλίας. Δείτε τι έχει συμβεί έως τώρα στο Ράλι Φινλανδίας.

Ο Meeke φαίνεται πως πήρε τα πάνω του, ιδιαίτερα μετά την έξοδο του Ogier που του στοίχισε και την ευκαιρία για διάκριση, και χθες πήρε συνολικά τέσσερις ειδικές διαδρομές, δυο στον πρωινό και δυο στον απογευματινό κύκλο, ενώ αύξησε τη διαφορά του από τον Latvala κατά 6 δλ. Ο Φινλανδός φαίνεται ότι ξεκίνησε να αντιδρά, ωστόσο η διαφορά τους στο τέλος της μέρας ήταν 41 δλ. κάτι που τον κάνει να ξεκινά σήμερα με την… πλάτη στο τοίχο και το γκάζι στο πάτωμα, αν θέλει να αλλάξει κάτι.
Σε απόσταση αναπνοής από τον Latvala εξελίσσεται ένας «πόλεμος» για την τρίτη θέση μεταξύ των Craig Breen και Ott Tanak, καθώς ο Breen βρέθηκε στην 3η θέση όταν ξεκίνησε το μεσημεριανό service, αφού του είχε δοθεί ονομαστικός χρόνος στην 14η ειδική διαδρομή μιας και είχε αναγκαστεί να κινηθεί αργά λόγω εξόδου του Eric Camilli με Ford.
Στην αντίπερα όχθη ο Tanak χθες ξεκίνησε τον απογευματινό κύκλο ειδικών διαδρομών από την 8η θέση μετά από ένα σκασμένο λάστιχο στην προτελευταία πρωινή ειδική. Ο Εσθονός κατάφερε να ανέβει γρήγορα στην κατάταξη στις δυο πρώτες απογευματινές ειδικές, παρότι είπε ότι είχε κάνει λανθασμένη επιλογή των μαλακών ελαστικών. Η διαφορά μεταξύ των δυο «μονομάχων» για την 3η θέση σταθεροποιήθηκε προς το τέλος της ημέρας, έτσι σήμερα ο Breen θα ξεκινήσει με διαφορά 11,5 δλ. διεκδικώντας το πρώτο του βάθρο στο WRC.
«Αχώριστοι» έμειναν στη διάρκεια οι δύο οδηγοί της Hyundai, Thierry Neuville και Hayden Paddon, όλο το απόγευμα, παρότι έμειναν πίσω από τη μάχη για την τρίτη θέση του βάθρου και κρατούν την 5η και 6η θέση της προσωρινής κατάταξης. Πλούσιο αναμένεται να είναι το θέαμα σήμερα στις τέσσερις τελευταίες ειδικές διαδρομές, που θα κρίνουν και τον τελικό νικητή. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το WRC είναι τόσο απρόβλεπτο, που τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw