Το Teramont θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα MQB και θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το υπάρχον Touareg
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Teramont θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα MQB και θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το υπάρχον Touareg

Το νέο μεσαίο SUV της VW

3.813 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2016)

Kατάσκοποι εντόπισαν το νέο crossover της VW στην Κίνα χωρίς καμουφλάζ, το οποίο εικάζεται πως θα ονομάζεται Teramont.

H VW φαίνεται πως έχει σκοπό να μπει πολύ δυναμικά στην κατηγορία των crossover, αφού ετοιμάζει το τρίτο της μοντέλο στην συγκεκριμένη κατηγορία, το οποίο θα τοποθετηθεί τιμολογιακά στην γκάμα της γερμανικής φίρμας, ανάμεσα στα Tiguan και Τouareg. 
To μεσαίο crossover λοιπόν θα έχει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο CrossBlue που είχαμε δει το 2013 και μάλλον θα πάρει την ονομασία Teramont. Το νέο μοντέλο θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα MQB και θα έχει παραπλήσιες διαστάσεις με το CrossBlue (4.986 Χ 2.014 Χ 1.732 χλστ.) δηλαδή μεγαλύτερο από το υπάρχον Touareg.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν το Teramont θα έχει τρεις σειρές καθισμάτων και σχεδιαστικά θα διαφέρει από το πρωτότυπο Crossblue σε μικρές σημεία, όπως στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλαχτήρες.Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες που διέρρευσαν μάλλον απεικονίζεται το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά, ενώ όσον αφορά αυτό της Αμερικής θα υπάρχουν σίγουρα κάποιες αλλαγές, τις οποίες θα δούμε στην επίσημη παρουσίασή του είτε στο Λος `Αντζελες ή στο Ντιτρόιτ . 

Το πρωτότυπο VW CrossBlue

Το πρωτότυπο VW CrossBlue

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda