O Sebastien Ogier ολοκλήρωσε το 1ο Σκέλος του Γύρου Κορσικής, κάνοντας το 4/4 και εξασφαλίζοντας αέρα 44,0 δλ. από τον Thierry Neuville.

O Sebastien Ogier ολοκλήρωσε το 1ο Σκέλος του Γύρου Κορσικής, κάνοντας το 4/4 και εξασφαλίζοντας αέρα 44,0 δλ. από τον Thierry Neuville.

Γύρος Κορσικής: 1ο Σκέλος

3.177 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2016)

Δείτε τι έγινε στα πρώτα 160 αγωνιστικά χιλιόμετρα του φετινού Ράλι Κορσικής, που αντίθετα με το δικό μας Ράλι Ακρόπολης, συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του WRC…

O Sebastien Ogier κέρδισε και τις 4 πρώτες ασφάλτινες ειδικές στο Γύρο Κορσικής, ολοκληρώνοντας το 1ο Σκέλος του Ράλι Γαλλίας, με αέρα 44,0 δλ. για το Volkswagen Polo R, από το Hyundai i20 του 2ου Thierry Neuville, σε μία αγωνιστική κόντρα σχεδόν 160 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ήδη στις δύο πρώτες ειδικές στα βουνά κοντά στο Ajaccio, ο Ogier αν και προσεκτικός, πήρε διαφορά 14,7 δλ., κερδίζοντας ξανά και την μετέπειτα επανάληψή τους. Προβλήματα με τον έλεγχο του i20 είχε το πρωί ο Neuville, με τον Βέλγο να νοιώθει καλύτερα το απόγευμα.
 
Στο podium της πρώτης μέρας ανεβαίνει και ο Jari-Matti Latvala, όντας 14.0 δλ. πίσω από τον Neuville. Ο Φινλανδός βρέθηκε το πρωί 7ος, μα εμφανώς βελτιωμένος το απόγευμα, τερμάτισε 3ος. Η διαφορά του από τον team-mate, Andreas Mikkelsen, είναι στα 1.3 δλ., με τον Νορβηγό να έχει ενοχλήσεις από το αριστερό του πόδι.
 
Οι Craig Breen και Hayden Paddon συμπλήρωσαν χθες την πρώτη εξάδα, με τον Breen να έχει μια απροβλημάτιστη μέρα με το DS 3, κάτι που δεν ισχύει και για τον Paddon που είχε και δύο κλαταρίσματα ελαστικού, μένοντας έτσι 7,5 δλ. πίσω.
 
Το Ford Fiesta RS του Eric Camilli κράτησε την 7η θέση, μπροστά από τον επικεφαλής του WRC 2, Elfyn Evans, αλλά και τους Dani Sordo και Mads Οstberg. Ο Sordo ήταν τρίτος, αλλά έχασε σχεδόν 2 λεπτά στην τελευταία ειδική, λόγω αλλαγής ελαστικού.
 
Ο πιο ανταγωνιστικός απέναντι στον Ogier χθες το πρωί, ήταν ο Kris Meeke. Ωστόσο βρέθηκε από 2ος, 11ος, πέφτοντας και αυτός θύμα ενός σκασμένου λάστιχου. Το σημερινό αγωνιστικό μενού, περιλαμβάνει 169 στους ορεινούς δρόμους της βόρειας πλευράς του νησιού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto