Δείτε τι έγινε στο νησί της Κορσικής, όπου φιλοξενείται το Ράλι Γαλλίας του WRC. Στην εικόνα βλέπουμε τον νικητή Sebastien Ogier.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τι έγινε στο νησί της Κορσικής, όπου φιλοξενείται το Ράλι Γαλλίας του WRC. Στην εικόνα βλέπουμε τον νικητή Sebastien Ogier.

Τι έγινε στο Γύρο Κορσικής

3.641 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2016)

Δείτε τι έγινε στο Γύρο Κορσικής, ο οποίος αποτελεί τον 11ο αγώνα του WRC. Παρακολουθείστε την εξέλιξη του θρυλικού Ράλι Γαλλίας ειδική προς ειδική.

O Sebastien Ogier διατήρησε τον έλεγχο του Ράλι Γαλλίας και κατά τη διάρκεια του χθεσινού 2ου Σκέλους του αγώνα. Ο Γάλλος κέρδισε δύο από τις τέσσερεις ειδικές κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου από τα σκέλη του αγώνα. Ωστόσο, όσο ο καιρός χαλούσε, ο πρωταθλητής έριξε το ρυθμό του, οπότε το προβάδισμά του διαμορφώθηκε τελικά χθες στα 46,5 δλ.

Ο 2ος Thierry Neuville τερμάτισε 23,6 δλ. μπροστά από τον Andreas Mikkelsen.

Ο 2ος Thierry Neuville τερμάτισε 23,6 δλ. μπροστά από τον Andreas Mikkelsen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο Thierry Neuville διατήρησε τη 2η θέση, κερδίζοντας μάλιστα και την τελευταία χθεσινή ειδική. Ο Βέλγος βελτίωσε το κράτημα του Hyundai i20 τροποποιώντας το διαφορικό και έτσι άνοιξε τη διαφορά του από τον 3ο Andreas Mikkelsen. Ο Νορβηγός ήταν μόλις 5,4 δλ. πίσω, αλλά τελικά η μέρα έκλεισε για αυτόν στα 21,5 δλ. διαφοράς.
 
Προβλήματα στα φρένα ταλαιπώρησαν όλη μέρα τον 4ο Jari-Matti Latvala, έχοντας απόσταση 20 δλ. από τον Craig Breen, με τον Ιρλανδό να κλέβει τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του σε ασφάλτινο αγώνα στο WRC. Ο Hayden Paddon διατήρησε την 6η θέση, ενώ ο team-mate στη Hyundai, Dani Sordo, επανέκαμψε τερματίζοντας χθες στην 7η θέση. Το τρίο των Ford Fiesta, Eric Camilli, Mads Οstberg και ο επικεφαλής στο WRC 2, Elfyn Evans, συμπλήρωσαν χθες την πρώτη δεκάδα.
 
Στο σημερινό φινάλε έχουμε δύο ειδικές διαδρομές, με την πρώτη των 53,78 χλμ., να είναι και η μεγαλύτερη του Γύρου Κορσικής. Με τους δρόμους να είναι ακόμα βρεγμένοι μετά τη χθεσινοβραδινή βροχή, ο Ogier δεν πήρε περιττά ρίσκα, τερματίζοντας στην 6η θέση της ειδικής, πηγαίνοντας στην τελευταία live TV Power Stage με προβάδισμα 43,8 δλ. Ο Kris Meeke, μετά τη νίκη του στη χθεσινή 5η ειδική και την μετέπειτα εγκατάλειψή του, επανάκαμψε κερδίζοντας την ειδική με την εντυπωσιακή διαφορά των 35,3 δλ. από τον Hayden Paddon. Η 4η θέση του Thierry Neuville ήταν αρκετή για τον Βέλγο για να διατηρήσει απόσταση 27,3 δλ. από τον Andreas Mikkelsen.
 
Ο Kris Meeke κέρδισε και στην τελευταία ειδική live TV Power Stage, παίρνοντας τους τρεις μπόνους βαθμούς. Ο Mikkelsen πήρε τους δύο έξτρα πόντους, ενώ ο νικητής Ogier εξασφάλισε τον τελευταίο βαθμό που έδινε η τρίτη θέση της ειδικής. Η τελική διαφορά του Γάλλου διαμορφώθηκε στα 46,4 δλ., ενώ ο 2ος Thierry Neuville τερμάτισε 23,6 δλ. μπροστά από τον Andreas Mikkelsen.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center