Το καπό έχει αλλαχτεί με άλλο το οποίο περιλαμβάνει ψεύτικους αεραγωγούς ενώ οι αλλαγμένοι προφυλακτήρες θυμίζουν κάτι από την C63 AMG.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το καπό έχει αλλαχτεί με άλλο το οποίο περιλαμβάνει "ψεύτικους" αεραγωγούς ενώ οι αλλαγμένοι προφυλακτήρες θυμίζουν κάτι από την C63 AMG.

Smart Fortwo με 123 Κινέζικους ίππους

6.404 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2017)

Το Smart Fortwo δέχεται τις περιποιήσεις του Κινέζικου βελτιωτικού οίκου Aspec ο οποίος ανεβάζει την απόδοση του λιλιπούτειου κινητήρα των 0.9 λτ. στους 123 ίππους και περιποιείται ανάλογα και το εξωτερικό το οποίο γίνεται εντυπωσιακότατο.

Μπορεί η Brabus να αποκάλυψε μια αρκετά εντυπωσιακή βελτίωση του Smart Fortwo στην έκθεση της Γενεύης όμως ο Κινέζικος βελτιωτικός οίκος Aspec την ξεπέρασε καθώς παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης το PSM123. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι σημαίνει το PSM αλλά το 123 κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στην ιπποδύναμή του.

Στο πίσω τελείωμα του αυτοκινήτου δεσπόζει μία τεράστια αεροτομή η οποία κρίνεται μάλλον απαραίτητη δεδομένης της αύξησης στην ιπποδύναμη.

Στο πίσω τελείωμα του αυτοκινήτου δεσπόζει μία τεράστια αεροτομή η οποία κρίνεται μάλλον απαραίτητη δεδομένης της αύξησης στην ιπποδύναμη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αν και κάποιος μπορεί να είναι σκεφτικός σχετικά με το πώς γίνεται να έχει τέτοια ιπποδύναμη ένας τόσο μικρός κινητήρας, αν κοιτάξει προσεκτικά τη δουλειά που έχει γίνει στο σύστημα εξάτμισης θα καταλάβει ότι γίνεται.

¶λλωστε η Aspec δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με αξιόλογες βελτιώσεις. Πρόκειται για την εταιρεία που δημιούργησε το Golf R400 που δεν τόλμησε η Volkswagen και έχει φτιάξει κάποια από τα ωραιότερα body-kits για τα Scirocco. Range Rover Sport, Maserati Ghibli, κ.α.Όσο για το Fortwo δεν πρέπει να δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα καθώς τα πάντα επάνω του είναι φτιαγμένα από πλαστικό. Η Aspec άλλαξε το καπό με ένα πιο σπορτίφ το οποίο περιλαμβάνει και ψεύτικους αεραγωγούς (ψεύτικους γιατί δεν οδηγούν τον αέρα πουθενά καθώς ο κινητήρας είναι πίσω στα Smart). Επίσης, έχει αλλαχτεί ο εμπρός προφυλακτήρας θυμίζοντας, πλέον, κάτι από Mercedes-AMG C63. Συνολικά η Aspec έχει βάλει νέα γρίλια, πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερους, μαύρους τροχούς. Και φυσικά, τα παράθυρα έχουν γίνει φιμέ.

Η εξάτμιση μπορεί να χαρακτηριστεί έργο τέχνης με το αριστοτεχνικό φινίρισμά της και το αντηχείο που διαθέτει καθώς και με το σοφιστικέ σύστημα βαλβίδων για το άνοιγμα των κλαπέτων. Ένα νέο φιλτροκούτι και μια ελαφρώς μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα συμβάλλουν στο να παραχθεί περισσότερη δύναμη από αυτόν τον μικρό κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του βελτιωμένου αυτού Smart αλλά λογικά δε θα είναι πιο ακριβό από την πρόταση της Brabus που κοστολογείται στα 50.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto