Non-Paper

Επιλέχτηκαν 5 τελευταίες ειδήσεις
Πάνω ή κάτω από 120.000 χλμ. στο κοντέρ είναι «OK» για μεταχειρισμένο;
Η ΕΕ θα αναγκάσει τους κατασκευαστές να φτιάξουν φθηνότερα ηλεκτρικά. Πως;
Με 6 Β-SUV & τώρα τη Junior, τι άλλο θες για να πάρεις SUV Stellantis;
«Κουλομαρίες» με 1.000 άλογα που δεν ξέρουν ούτε να αλλάζουν ταχύτητες
Εν έτει 2024, γίνεται μικρό με 65 άλογα και 18 χιλιάρικα;
περισσότερα »
non paper an off-the record or unofficial presentation of (auto) policy Lada Crossover: Τι περιμένετε;
Διαβάστηκε από 6407 αναγνώστες

Είναι γεγονός πως με τη βοήθεια της Renault, η Lada αναμένεται να κάνει αρκετά βήματα προς τα εμπρός, με την παρουσίαση του νέου της crossover μοντέλο. Του Vesta Cross! Πιστεύετε πως το Vesta Cross θα έχουμε το νέο διάδοχο του θρυλικού Niva; Είναι γεγονός πως με τη βοήθεια της Renault, η Lada αναμένεται να κάνει αρκετά βήματα προς τα εμπρός, με την παρουσίαση του νέου της crossover μοντέλο. Του Vesta Cross! Η πρώτη επαφή με το Vesta Cross έγινε στην έκθεση Off- Road της Μόσχας όπου εντυπωσίασε με τη δυναμική του εμφάνιση. Κατασκευασμένο ως wagon παντός εδάφους βασίζεται στο Vesta, διαθέτοντας μάλιστα και την απαιτούμενη απόσταση από το έδαφος. Λέτε να έχουμε τον νέο διάδοχο του θρυλικού Niva;

Μην ξεχνάμε πως στην ιστορία της Lada, το Niva διαθέτει ξεχωριστή θέση. Το περίφημο 3πορτο, 4κίνητο και ακούραστο αυτοκίνητο, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1977 και το οποίο, συνεχίζει χωρίς μεγάλες αλλαγές να διατίθεται και σήμερα. Όπως και το κλασικό Lada, έτσι και αυτό, αγαπήθηκε από τον έλληνα αγοραστή για την αξιοπιστία του, την αντοχή του και το εξαιρετικό του Value for Money, ακολουθώντας τον στις εκτός δρόμου πάσης φύσεως εξορμήσεις του.

Κάτι τέτοιο ευελπιστεί η Lada να καταφέρει με το Vesta Cross. Όμως για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει το νέο μοντέλο να φανεί αντάξιο των προσδοκιών τόσο της φίρμας, όσο και του καταναλωτικού του κοινού. Ακόμα δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το κινητήρα του Vesta Cross, αλλά εικάζεται ότι θα φοράει κινητήρα βενζίνης 1,6 λτ. απόδοσης 87, 106 και 114 ίππων.

Μέχρι να βγουν τα επίσημα τεχνικά στοιχεία, εμείς απλά συγκεντρώνουμε μερικές από τις εύλογες απορίες σας.

Θα περιμένετε να έχει σύστημα 4κινησης;
- Diesel κινητήρας θα υπάρχει;
- Θα έχει προσιτή τιμή απόκτησης; Ή καλύτερα μέχρι πόσα λεφτά θα δίνατε για να το αποκτήσετε;
- Σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό, θα είναι ποιοτικό εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής. Π.χ. μαλακά πλαστικά και κάποιου είδους infotainment σύστημα.


Εσείς τι θέλετε από όλα τα παραπάνω; Πιστεύετε ότι το Vesta Cross θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών σας;
Σχολιάστε την είδηση
Σχόλια...
giann... (12/10/2015, 16:26) ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ,4Χ4 ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΗ ΤΙΜΗ.
igavr... (6/10/2015, 14:17) Νομίζω ότι το στοίχημα είναι να κρατηθεί τιμολογιακά σε επίπεδο Dacia Sandero Stepway και όχι Duster, ώστε να αποφύγει και τα αντίστοιχα ασιατικά (νέο Ignis και Σία). Αν είναι έτσι και με τους - κατά τα φαινόμενα - μεγαλύτερους χώρους του έχει πολλές ελπίδες.
fntal... (6/10/2015, 13:31) Είναι λίγο "ιεροσυλία" να το πω διαδοχο του Niva... Ένα Crossover, διάδοχος ενός καθαρόαιμου 4x4 που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της τετρακίνησης... Όμορφο παρουσιαστικό, η τιμή πιστεύω θα είναι λογική...θα κοντράρει το Duster... Εκτός δρόμου θα είναι ικανό, για τα σημερινά δεδομένα...Αργό δεν παίζει να έχει...ποιο έχει άλλωστε πλέον; Οι κινητήρες πολύ πίσω.... Μα 1,6 κυβικά, 86 άλογα; ακόμα και αυτός με τους 114 ίππους λίγος φαίνεται μπροστά στα υπόλοιπα της κατηγορίας...