Non-Paper

Επιλέχτηκαν 5 τελευταίες ειδήσεις
Με 6 Β-SUV & τώρα τη Junior, τι άλλο θες για να πάρεις SUV Stellantis;
Εν έτει 2024, γίνεται μικρό με 65 άλογα και 18 χιλιάρικα;
Γέμισε αφρικανική σκόνη: Το πλένεις έξω & πληρώνεις, στο χέρι ή άπλυτο;
Επιδότηση ηλεκτρικών: Μήπως να γίνει επιδότηση για καινούριο γενικά;
Γιατί οι μάντρες θα πλακώνονται για βενζίνης/diesel τα επόμενα χρόνια;
περισσότερα »
non paper an off-the record or unofficial presentation of (auto) policy Fiat 124 Spider
Διαβάστηκε από 3300 αναγνώστες

Αν ισχυριστεί κανείς πως το Fiat 124 Spider «παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο» θα είναι σωστό ή λάθος; Υπάρχει αυτή την στιγμή αντίστοιχη πρόταση του ιταλικού κάμπριο; Τι λέτε; Υπάρχει τελικά αυτοκίνητο που μπορεί να ανταγωνιστεί το Fiat 124 Spider ή παίζει μόνο του το ιταλικό μοντέλο; Αν ισχυριστεί κανείς πως το Fiat 124 Spider «παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο» θα είναι σωστό ή λάθος; Υπάρχει αυτή την στιγμή αντίστοιχη πρόταση του ιταλικού κάμπριο; Τι λέτε; Είναι πισωκίνητο, είναι ελαφρύ, έχει υφασμάτινη οροφή, σωστή κατανομή βάρους, ο κινητήρας του αποδίδει 140 άλογα και αν και λίγα μπορεί να παίξει με την ουρά του στην ελληνική άσφαλτο, είναι καλοφτιαγμένο -σύμφωνα με τα ιαπωνικά στάνταρ της Mazda μπορείς να ισχυριστείς- έχει καλό τιμόνι, στιβαρό αμάξωμα και… ψάχνοντας κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση ανακαλύπτεις τελικά πως παίζει μπάλα μόνο του σε άδειο γήπεδο!

Το νέο roadster της Fiat, όπως ανακαλύψαμε στην πανευρωπαϊκή παρουσίασή του είναι ευχάριστο οδηγικά, όμορφο αισθητικά και… παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού ακόμη και το Mazda MX-5 μαζί με το οποίο βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής δεν εισάγεται στην ελληνική αγορά.

Το μόνο μοντέλο σε αυτή την λογική που σου έρχεται στο νου είναι η Mercedes SLC, όμως αυτή κοστίζει 15 χιλιάρικα παραπάνω.

Aρα ή θα πρέπει να επιλέξεις ένα fun to drive αυτοκίνητο διαφορετικής φιλοσοφίας και αμαξώματος σε αυτά τα λεφτά, ή να πας σε μια ακριβότερη πρόταση.

Και σε αυτά τα λεφτά στα οποία κοστίζει το Fiat 124 Spider, δηλαδή στα 30.000 ευρώ, υπάρχουν αρκέτα αυτοκίνητα που προσφέρουν καυτές επιδόσεις και είναι fun to drive. Όμως είναι κλειστά και με την κίνηση μπροστά.

Έτσι επανέρχεσαι στο αρχικό ερώτημα; Υπάρχει άλλο σαν το Fiat 124 Spider; Και αν ναι ποιο μοντέλο θα ήταν αυτό σε αυτά τα λεφτά;

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις νέες τιμές των μοντέλων της ελληνικής αγοράς με το νέο τρόπο υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενώ στο τεύχος του περιοδικό AutoΤρίτη που βρίσκεται στα περίπτερα θα βρείτε την πλήρη ανάλυση του ιταλικού roadster καθώς και τη σύγκριση με το αδερφό Mazda MX-5.


Σχολιάστε την είδηση
Σχόλια...
nikos... (30/6/2016, 18:12) Ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο σε πολλους τομεις, οπως εμφανιση, δυναμη κινητηρα, προφανως θα εχει ξεχωριστη συμπεριφορα. Αυτη τη στιγμη, δεν εχει καποιο ομοεθνη αντιπαλο, περα βεβαια απο Ferrari και Lamborghini που δεν μπορει βεβαια να γινει συγκριση. Παντως, αν και μου αρεσουν πολυι τα ιταλικα, θα προτιμουσα ασυζητητι το alter ego του, το Mazda MX-5, και γενικοτερα ενα ιαπωνικο η ενα γερμανικο αντιστοιχο καυτο roadster.