• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τo υγραέριο θα παραμείνει μακράν ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα, κρατώντας σταθερή τη διαφορά του 50% σε σχέση με τη βενζίνη

Η προσφορά της χρονιάς στο υγραέριο

2.555 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2016

Η αύξηση της τιμής της βενζίνης από την 1η Ιανουαρίου του 2017, αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα οικονομικά οφέλη της υγραεριοκίνησης, την ώρα που η Autogas Tsopelogiannis έχει δημιουργήσει τη δική της προσφορά της χρονιάς για τη μετατροπή.

 
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επιβολή νέων φόρων σε πολλά καταναλωτικά αγαθά που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ήρθε η στιγμή και για τη δραματική αύξηση της βενζίνης!
Από 1.1.2017, ο νέος φόρος ειδικής κατανάλωσης που θα επιβληθεί στα καύσιμα, θα εκτοξεύσει την τιμή της βενζίνης στα ύψη, ενώ οι αναλυτές υπολογίζουν ότι θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας το 1,50/lt.

Η ανοδική τάση στις τιμές των καυσίμων επισφραγίζεται μάλιστα και από την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ ΟΠΕΚ και Ρωσίας που θα οδηγήσει στη μείωση της παραγωγής του πετρελαίου και στην άμεση άνοδο της τιμής του.

Οι αυξήσεις αυτές  θα αποτυπωθούν, στην πράξη, σε τεράστια διαφορά εξόδων μετακίνησης τόσο για τα νοικοκυριά που πλήττονται ήδη από τους δυσβάστακτους φόρους, όσο και για τους επαγγελματίες που κάνουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.
Ευτυχώς, που τo υγραέριο θα παραμείνει μακράν ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα, κρατώντας σταθερή τη διαφορά του 50% σε σχέση με τη βενζίνη, και δίνοντας τη λύση σε χιλιάδες οδηγούς που θέλουν να απαλλαγούν μία για πάντα από τα μεγάλα έξοδα μετακίνησης.
 
Προλάβετε τη νέα αύξηση της βενζίνης τώρα!  
Η λύση; Σύστημα υγραεριοκίνησης από την Autogas Tsopelogiannis και ξεγνοιάσατε!

 
Γιατί Autogas Tsopelogiannis;
  • Γιατί δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 200.000 αυτοκίνητα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 20.000 συστήματα υγραεριοκίνησης!
  • Γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών τους αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε όλοι, συνεχίζουν να προσφέρουν τα πιο δοκιμασμένα συστήματα υγραεριοκίνησης παγκοσμίως με τις πιο προσιτές τιμές και τώρα ειδικά με τιμές που ξεκινούν από 499 ευρώ +ΦΠΑ.
Εναλλακτικά, διαθέτουν μοναδικούς τρόπους αποπληρωμής που ξεκινούν από 12 ευρώ το μήνα, χωρίς προκαταβολή, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα ή με άτοκες δόσεις, χωρίς τράπεζα!
Και τώρα για λιγες μόνο μέρες…προλάβετε την προσφορά της χρονιάς!  Με κάθε εγκατάσταση, η Autogas Tsopelogiannis σας προσφέρει μοναδικά δώρα αξίας 285ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ 15ετή εγγύηση κινητήρα! Μην το χάσετε!
  • Γιατί είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον κύριο  στόχο τους: να είναι πάντα δίπλα σας για να είστε πάντα κερδισμένοι!
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με ένα κατάστημα Autogas Tsopelogiannis