• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Qgas είναι εταιρεία τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης με εργοστασιακού τύπου εγκαταστάσεις, βασιζόμενη στα εγχειρίδια της Prins για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.

Στην ειδική προσφορά της Qgas μπορείτε να τοποθετήσετε kit υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας από 650 ευρώ (+ ΦΠΑ).

LPG από 650 ευρώ στην Qgas

2.091 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2014

Η Qgas εγκαθιστά πιστοποιημένα συστήματα LPG διαφόρων εταιρειών και τύπων, ενώ με την ειδική προσφορά της μπορείτε να τοποθετήσετε kit υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας από 650 ευρώ (+ ΦΠΑ).

 
Η Qgas είναι εταιρεία τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης με εργοστασιακού τύπου εγκαταστάσεις, βασιζόμενη στα εγχειρίδια της Prins για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της. Μάλιστα, η Qgas μάς πληροφορεί ότι η εταιρεία Prins αναπτύσσει και παράγει εναλλακτικά συστήματα καυσίμων, υγραέριο ή φυσικό αέριο (LPG ή CNG), για περισσότερα από 25 χρόνια και σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρία Keihin, έχει αναπτύξει ένα σύστημα προχωρημένης τεχνολογίας για τον διαδοχικό ψεκασμό (VSI) των συστημάτων υγραερίου LPG.

Ειδικότερα, το σύστημα
VSI-2.0 είναι η εξέλιξη στο κομμάτι της υγραεριοκίνησης και είναι διαθέσιμο για υγραέριο και φυσικό αέριο, όπως και για τα τις πιο πρόσφατες γενιές κινητήρα άμεσου ψεκασμού (VSI-DI). Μάλιστα, το ειδικό διαγνωστικό λογισμικό του συγκεκριμένου συστήματος –όπως τονίζει η Qgas- είναι προηγμένο και δίνει τη δυνατότητα λεπτομερούς ρύθμισης του VSI-2.0 συστήματος για βέλτιστη απόδοση και τη μείωση των εκπομπών.

Επίσης, η Qgas μεταξύ άλλων εγκαθιστά και τα συστήματα της ιταλικής AEB με το διακριτικό τίτλο ΑΕΒ king με μπέκ τύπου βενζίνης (injection) της κορεατικής hana και πνεύμονες, πολυβαλβίδες και πληρώσεις της ιταλικής tomasseto. Επίσης, διαθέτει τα ολλανδικά συστήματα της Vialle, όπως το νέο σύστημα υγρού ψεκασμού LiquidSi. Το εν λόγω κιτ είναι προσιτού κόστους –όπως επισημαίνει η Qgas- υγρού ψεκασμού χωρίς να υστερεί σε ποιότητα με τα άλλα συστήματα της ολλανδικής εταιρείας.