• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αντικατάσταση της συσκευής αεριοκίνησης με γραπτή εγγύηση για τη λειτουργία του κινητήρα και για τα υλικά που θα τοποθετηθούν, προσφέρει η Gas Service.

Πρόγραμμα απόσυρσης παλαιάς συσκευής αεριοκίνησης

1.394 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/5/2016

Η Gas Service προτείνει την αντικατάσταση των παλαιών, προβληματικών συσκευών αεριοκίνησης, «τρέχοντας» και σχετικό πρόγραμμα απόσυρσης.

 
Με πλήθος παλαιών συσκευών αεριοκίνησης να δημιουργούν προβλήματα δυσλειτουργίας στα οχήματα και κατ΄επέκταση στους ιδιοκτήτες τους, η εταιρεία Gas Service αποφάσισε να «τρέξει» ένα νέο πρόγραμμα Απόσυρσης Παλαιάς Συσκευής, προτείνοντας στους πελάτες της, την αντικατάσταση της υπάρχουσας μη ποιοτικής (σύμφωνα με τον κινητήρα) συσκευής, με την κατάλληλη για το εκάστοτε όχημα συσκευή αεριοκίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνει στους «ταλαιπωρημένους» ιδιοκτήτες προβληματικών συστημάτων αεριοκίνησης, να αντικαταστήσουν την παλιά τους Συσκευή με την Νέα Συσκευή Bora by ZAVOLI, παρέχοντας τους γραπτή εγγύηση για τη λειτουργία του κινητήρα και για τα υλικά που θα τοποθετηθούν.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για μια τέτοια μετατροπή στον κινητήρα τους, οφείλουν να προβούν σε μια πολύ σημαντική έρευνα, ώστε να επιλέξουν εκείνη την πρόταση που θα τους διασφαλίσει την επένδυσή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην ιστοσελίδα www.houmasautogas.gr